W czwartek mam urlop, postaram się zrobić chłopakom jakieś ładne zdjęcia, bo te komórkowe nie oddają ich uroku
Rudy świat Malika i Milusia
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Re: KOCHANI!!! Rudaski ze Szczecina znalazły dom, ale do szczęscia jeszcze ciut brakuje...
Z tego wszystkiego zapomniałam, że chciałam napisać Wam, że Malik zaliczył wczoraj wizytę u weterynarza. Niepokoił mnie jego oddech. Na szczęście osłuchowo nie było żadnych nieprawidłowości. Strasznie się bałam o niego. Wsadzenie go do transportera było takim przeżyciem, że jeszcze po powrocie do domu chciało mi się płakać. Kotuś był przerażony. Pewnie się bał, że wróci do schroniska
Jak go odwiozłam do mamy był taki szczęśliwy
Prawdopodobnie ma też jakieś problemy z pęcherzem. Wchodził często do kuwety, kopał w żwirku i wychodził. Ponieważ złapanie moczu jest w tej chwili niemożliwe, poprosiłam lekarkę, by zadziałać tak, jak gdyby było zapalenie pęcherza. Maliś dostał antybiotyk, wczoraj w zastrzyku, a od dzisiaj w tabletkach. Oczywiście, jak tylko chłopaki zadomowią się, oboje zostaną przebadani, ale uważam, że na chwilę obecną było to najlepsze wyjście.
W czwartek mam urlop, postaram się zrobić chłopakom jakieś ładne zdjęcia, bo te komórkowe nie oddają ich uroku

- Jaskier
- Agilisowy Rezydent
Re: KOCHANI!!! Rudaski ze Szczecina znalazły dom, ale do szczęscia jeszcze ciut brakuje...
Bierz taki super hiper VIP pro plus - będzie trzeba to się dołoży.
- madziulam2
- Agilisowy Rezydent
- Becia
- Agilisowy Rezydent
- PyzowePany
- Agilisowy Rezydent
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Biedaczek kochany. Musiał być przerażony 
Kochana, zrobiłbym dokładnie to samo. Oby to były jedynie skutki ostatnich stresów, a od teraz wszystko szło jak po maśle..
Dołączam do deklaracji Marka. Jak co to jesteśmy tu ze wsparciem.
Kochana, zrobiłbym dokładnie to samo. Oby to były jedynie skutki ostatnich stresów, a od teraz wszystko szło jak po maśle..
Dołączam do deklaracji Marka. Jak co to jesteśmy tu ze wsparciem.
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
- Becia
- Agilisowy Rezydent
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
Spoko, spoko, będzie Mercedes, chłopaki muszą mieć porządny drapak na długie lata
Z Becią wstępnie wybrałyśmy model drapaka od forumowej Rmoni, z opcją zamiany dolnej rozety na budkę dla Milusia
więc pozostałaby tylko kwestia zamiany rozety
- margita
- Agilisowy Rezydent