Rudy świat Malika i Milusia

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
ozon
Agilisowy Rezydent

Re: KOCHANI!!! Rudaski ze Szczecina znalazły dom, ale do szczęscia jeszcze ciut brakuje...

Post autor: ozon »

Kasik pisze: 04 lis 2017, 17:20 A jeśli już mowa o porzadkach Asiu, to czy Ty nie musisz odkurzyc wątku Tajguni? :devil: :lol: :kiss:
Nieeeee, byłam tam ostatnio, cisza, spokój, żadnego bałaganu :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Jaskier
Agilisowy Rezydent

Re: KOCHANI!!! Rudaski ze Szczecina znalazły dom, ale do szczęscia jeszcze ciut brakuje...

Post autor: Jaskier »

ozon pisze: 04 lis 2017, 16:02
fado123 pisze: 04 lis 2017, 12:22 Och jak cudownie ,ale My fajne jesteśmy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Tak dla porządku :mrgreen: fajni, bo i Marek się już wdrożył do zbiórkowego życia forumowego :)
Dziękuję za wstawiennictwo :)
Mnie już coraz mniej wątroba boli gdy czytam żeńską formę i czasem już mi się nie chce upominać - ktoś mógłby bezpodstawnie i oszczerczo pomyśleć, że jestem jakiś czepialski wredny homofob i seksista cy cuś takiego ;-))
Awatar użytkownika
margita
Agilisowy Rezydent

Post autor: margita »

Jaskier pisze: 04 lis 2017, 20:14
ozon pisze: 04 lis 2017, 16:02
fado123 pisze: 04 lis 2017, 12:22 Och jak cudownie ,ale My fajne jesteśmy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Tak dla porządku :mrgreen: fajni, bo i Marek się już wdrożył do zbiórkowego życia forumowego :)
Dziękuję za wstawiennictwo :)
Mnie już coraz mniej wątroba boli gdy czytam żeńską formę i czasem już mi się nie chce upominać - ktoś mógłby bezpodstawnie i oszczerczo pomyśleć, że jestem jakiś czepialski wredny homofob i seksista cy cuś takiego ;-))
nie ... no coś Ty ... :lol:
Już my wszystkie wiemy, że jest z nami facet ... tylko czasami tak z rozpędu to idzie ... :mrgreen:
Awatar użytkownika
Jaskier
Agilisowy Rezydent

Post autor: Jaskier »

margita pisze: 04 lis 2017, 20:29 nie ... no coś Ty ... :lol:
Już my wszystkie wiemy, że jest z nami facet ... tylko czasami tak z rozpędu to idzie ... :mrgreen:
Rozumiem, i już się nie ciskam jak kiedyś ;-))
Awatar użytkownika
Becia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Becia »

Rudaski wczoraj wieczorem :serce:
Malik :serce:
4.jpg
Miluś :serce:
3.jpg
Miluś :serce:
2.jpg
Malik :serce:
1.jpg
Awatar użytkownika
agniecha
Agilisowy Rezydent

Post autor: agniecha »

Ależ oni są piękni :milosc: :milosc: i wyglądają na wyluzowanych . Dla Was dziewczyny i dla Mamci :kiss: :kiss: :kiss:
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

:taniec: :taniec: :ok: :ok: :radocha: :radocha: :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
margita
Agilisowy Rezydent

Post autor: margita »

ale śliczności szczęśliwe :kotek: :kotek: :mrgreen:
Awatar użytkownika
Kasik
Agilisowy Rezydent

Post autor: Kasik »

Cudnosci :serce: :serce: kocham to zdjęcie Milusia na dywanie z podwinietymi łapkami 😍
Mamcia dba :kiss:
Awatar użytkownika
EmilkaR

Post autor: EmilkaR »

:milosc: :milosc: :milosc: :milosc: :milosc:
Zablokowany