Walter Silver EstiBri*PL
- Kamila
- Agilisowy Rezydent
Re: Walter Silver EstiBri*PL
kurcze w pracy jestem i sobie mruczenia posłuchać nie mogę
ale za to na śnieżka Walterka popatrzę

- maga
- Hodowca
- Hodowla: KRABRIKA*Pl
- Kontakt:
On ma zjawiskowe oczyska 
- fado123
- Agilisowy Rezydent
Ej On mruczy najcudowniej na świecie , i jeszcze daje się po brzuszku miziać mój zaraz kopie he he
- joakar
Walterek jest obłędny

- Becia
- Agilisowy Rezydent
Ja to chyba panikara jak Kasia jestem, ale zabrałabym Walterka na badanie serduszka. Może jestem przewrażliwiona, ale w tym jego mruczeniu (przesłodkim
) słychać również jakieś szmery? świsty?, które mnie osobiście by zaniepokoiły.
Walterku, ja niezmiennie jestem zachwycona kolorem twego oka

Walterku, ja niezmiennie jestem zachwycona kolorem twego oka
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Boże jakie ja mam zaległości... Po wpisie Beci cofnęłam się i obejrzałam filmik, ja też wolałabym się upewnić że wszystko jest w porządku. Niektóre koty nie potrafią porządnie mruczeć, na przykład mój Fado, ale lepiej sprawdzić i upewnić się, że Walterek po prostu z tej samej gliny ulepiony.
- EmilkaR
Szmery, świsty?Becia pisze: ↑10 lis 2017, 09:14 Ja to chyba panikara jak Kasia jestem, ale zabrałabym Walterka na badanie serduszka. Może jestem przewrażliwiona, ale w tym jego mruczeniu (przesłodkim) słychać również jakieś szmery? świsty?, które mnie osobiście by zaniepokoiły.
Walterku, ja niezmiennie jestem zachwycona kolorem twego oka![]()
![]()
![]()
Bo ogólnie jak sobie leży przy oknie lub na drapaku to normalnie z zamkniętym pyszczkiem, dopiero jak wracam z pracy to podchodzi do mnie, ociera się o nogi, ręce to wtedy zaczyna tak głośno mruczeć z otwartą buźką.. albo jak wyciągam wołowinkę, tuńczyka lub jakiegoś przysmaka..Czyli zawsze gdy jest bardzo zadowolony..
Och, mam nadzieję, że Walterek po prostu tak nie porządnie mruczy..Dorszka pisze: ↑10 lis 2017, 14:11 Boże jakie ja mam zaległości... Po wpisie Beci cofnęłam się i obejrzałam filmik, ja też wolałabym się upewnić że wszystko jest w porządku. Niektóre koty nie potrafią porządnie mruczeć, na przykład mój Fado, ale lepiej sprawdzić i upewnić się, że Walterek po prostu z tej samej gliny ulepiony.
Ogólnie byłam wczoraj u Pani weterynarz z Roxim, bez Walterka ale zapytałam o te mruczenie, powiedziała, że nie ma czym się niepokoić, że czasami koty tak mają...
Ale skoro już kilka osób zwróciło na to uwagę to przejadę się jeszcze z Miśkiem.
Może doradzicie jakie badanie powinnam zrobić? USG serca? Czy coś jeszcze?
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Walterek jest w takim wieku że akurat pierwsze echo będzie idealnie. Niczym więcej bym go nie męczyła
Bardzo możliwe że on ma po prostu bardziej wiotkie podniebienie miękkie, wtedy koty nie mruczą tak typowo tylko trochę chrapią. Zresztą we śnie też chrapią 
- EmilkaR
Dziękuję
w następnym tygodniu odwiedzimy Panią weterynarz.. mam nadzieję, że będzie wszystko dobrze..
Czasami zdarza mu się chrapnąć
ostatnio przez sen zaczął machać ogonem jak szalony, a jak miauknął to aż sam się obudził
Aniołek mój kochany
Czasami zdarza mu się chrapnąć
Aniołek mój kochany
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Jejciu