Rudy świat Malika i Milusia
- Kamila
- Agilisowy Rezydent
Re: Rudy świat Malika i Milusia
sweeeeeeet

- asiak
- Agilisowy Rezydent
No, i pięknie

- Jaskier
- Agilisowy Rezydent
Dobra, czas skupić się nad tekstem
Beciu, coś mi się wydaje że podmieniłaś koty w drodze do domu bo Kasik pisała o przerażonych kotach, jeden z budki nie wychodził, po prostu litość i trwoga
a ja tu widzę w pełni zrelaksowane koty, które już nawet głowy nie odwracają gdy się podchodzi blisko z aparatem (na obu fotkach to ten sam kot, prawda?).
Czuję postęp, milordzie
Beciu, coś mi się wydaje że podmieniłaś koty w drodze do domu bo Kasik pisała o przerażonych kotach, jeden z budki nie wychodził, po prostu litość i trwoga
Czuję postęp, milordzie
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
No bo tak byłoJaskier pisze: ↑20 lis 2017, 18:23 Beciu, coś mi się wydaje że podmieniłaś koty w drodze do domu bo Kasik pisała o przerażonych kotach, jeden z budki nie wychodził, po prostu litość i trwoga![]()
a ja tu widzę w pełni zrelaksowane koty, które już nawet głowy nie odwracają gdy się podchodzi blisko z aparatem (na obu fotkach to ten sam kot, prawda?).
Czuję postęp, milordzie![]()
A jutro rano dzwonię w sprawie drapaka, bo coś mała obsuwa widzę jest
Mam nadzieję, ze w najbliższy weekend Beci mąż będzie miał co składać....wiem, że czasu w weekendy ma mało, ale tutaj siła wyższa
- Kamila
- Agilisowy Rezydent
no jest obsuwa bo mój drapak był poprawiany
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Ta głowa została stworzona do wycałowania

- Becia
- Agilisowy Rezydent
Jaskier tak, na obu fotkach jest ten sam kawaler - Malik
Koty zadomowiły się niezwykle szybko, jakby od zawsze tam mieszkały
Z Malika to jest niezłe ziółko. Wczoraj po obiadku moja mama się położyła. Nagle słyszy jakieś tłuczenie z kuchni. Gdy weszła do kuchni zastała Malika pijącego zsiadłe mleko z garnka. Zrzucił talerzyk, którym mleko było przykryte i się delektował
Mama mleko schowała do szafki i poszła się położyć. Za chwilę słyszy znowu jakiś hałas. Idzie do kuchni, a tam Malik zrzucił pokrywkę z garnka i zajada smalec
Także chłopak popił sobie wczoraj zsiadłego mleka, przegryzł smalczykiem i szczęśliwy
Zastanawiamy się, kiedy sobie lodówkę zacznie otwierać 
Z Malika to jest niezłe ziółko. Wczoraj po obiadku moja mama się położyła. Nagle słyszy jakieś tłuczenie z kuchni. Gdy weszła do kuchni zastała Malika pijącego zsiadłe mleko z garnka. Zrzucił talerzyk, którym mleko było przykryte i się delektował
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Becia pisze: ↑22 lis 2017, 06:07 Jaskier tak, na obu fotkach jest ten sam kawaler - MalikKoty zadomowiły się niezwykle szybko, jakby od zawsze tam mieszkały
![]()
Z Malika to jest niezłe ziółko. Wczoraj po obiadku moja mama się położyła. Nagle słyszy jakieś tłuczenie z kuchni. Gdy weszła do kuchni zastała Malika pijącego zsiadłe mleko z garnka. Zrzucił talerzyk, którym mleko było przykryte i się delektowałMama mleko schowała do szafki i poszła się położyć. Za chwilę słyszy znowu jakiś hałas. Idzie do kuchni, a tam Malik zrzucił pokrywkę z garnka i zajada smalec
Także chłopak popił sobie wczoraj zsiadłego mleka, przegryzł smalczykiem i szczęśliwy
Zastanawiamy się, kiedy sobie lodówkę zacznie otwierać
![]()
Albo zacznie dzwonić po pizzę z tuńczykiem
- yamaha
- Genius Loci
Zepsute mleko i sam tluszcz.
No ladne zywienie, ladne......
No ladne zywienie, ladne......
- Jaskier
- Agilisowy Rezydent