Pola i Nala Agilis Cattus*Pl

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Re: Pola Agilis Cattus*Pl

Post autor: yamaha »

elemelek111 pisze: 11 wrz 2017, 15:35 jak wygrzebałam ją ze śmieci, to była cała w obierkach i siedziała w opakowaniu po pasztecie

:haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:
Sorry.....
:haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:
Awatar użytkownika
Dorszka
Administrator
Kontakt:

Post autor: Dorszka »

elemelek111 pisze: 11 wrz 2017, 15:35 Napiszcie czy Wasze kociamberki też mają "pomysły"? :facepalm:
Mają. Nie potrafią inaczej powiedzieć że trzeba się nimi zająć.
elemelek111

Post autor: elemelek111 »

Pani Dorotko, stajemy na uszach, żeby nasze kociaki miały zajęcie :kotek: :kotek: Nawet przez sen się z nią bawię, kiedy odpali się np. o 3 nad ranem i skacze mi po brzuchu czy furczy mi do ucha. Ona ma niewyczerpane pokłady energii - a łepek pełen pomysłów na zabawy. Ale co tam - damy radę, chyba , że ten mały :devil: wypije z nas całą energię :axe:
Awatar użytkownika
Dorszka
Administrator
Kontakt:

Post autor: Dorszka »

O 3 rano to nie wolno :lol: Baszkę chronić trzeba, jak jest takie myszkowanie to wtedy od razu za laserek, i do upadłego, bo inaczej zawsze Baszka ucierpi :kotek:
Awatar użytkownika
Kamila
Agilisowy Rezydent

Post autor: Kamila »

istny czort :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ale do tego jaki słodki :milosc: :milosc: :milosc: :milosc: no ale zdjęcie w koszu na śmieci byśmy chętnie pooglądali:-/////
Momo
Agilisowy Rezydent

Post autor: Momo »

Czy nasze też tak mają? Z całą stanowczością stwierdzam, że rodzeństwo śpi pięknie całe noce, póki co :-D
Jeśli chodzą to jak żółwie Ninja - bezszelestnie. Mamy natomiast budzenie co do minuty o 6:00 w postaci Hectora, który włazi na mnie i informuje, że przyszedł czas na mizianie, co ciekawe pod włos na łepetynie. Dziwne ale on to uwielbia.
W koszu jeszcze nie były :lol: ale jesli to rodzinne, będę musiał uważać.
elemelek111

Zrobiłabym słodką fotkę w koszu, tylko miałam ręce w pasztecie i trochę mnie głupawka ogarnęła, aż mi się nogi poplątały ze śmiechu :rotfl: Pola siedziała potem z miną niewiniątka, a Baszka leżała obok niej i przyglądała jej się z politowaniem. Baszunia jest pod naszym szczególnym nadzorem - jak coś, to zdejmujemy z niej Polcię i tłumaczymy maluchowi, że Basza to nie drapak :rotfl: Baszka to dzielny kotek, choć czasami ustępliwy. Pola jest regularnie trenowana laserkiem, sznurówkami, wędkami i papierowymi torbami, które uwielbia. Ale te jej bateryjki to jak perpetum mobile - wystarczy raz wprawić w ruch i będzie działać, działać... :rotfl: :rotfl: :rotfl: A z tą 3 w nocy, to ja tak przez sen się z nią bawię, wystarczy, że parę razy machnę kołdrą, niby, że w chowanego i spokój. Pola włazi pod kołdrę i drzemie. :aaa:
elemelek111

Dawno tu nie zaglądałam, ale jak już zajrzałam.....no wszyscy się tu chwalą swoimi kociambrami, to i ja znów się pochwalę moimi :mrgreen:
Skoro Klarcia i Hektor, rosną w siłę - to i my z Polą też! Jest grubaśna, puchata i nadal ma czarcie wybryki! No i to wymowne patrzenie w dopiero co wylizane miski.... :rotfl: :rotfl: Starszyzna plemienna, czyli Baszka, patrzy na to z niezmąconym spokojem i pobłażaniem, tylko pilnować musimy, żeby najpierw najadła się do syta starsza. Pola początkowo próbowała "niepostrzeżenie" wyeliminować konkurencję do miski, szturchając Baszkę tłustym tyłkiem, ale kiedy raz i drugi zaprotestowaliśmy z Panem Mężem, dała się przekonać, że inni też muszą jeść :rotfl: No ale wspólne spanie pozostało - śpią razem wszędzie: na drapaku, na pralce, w szafie i razem włażą nam do łóżka :facepalm:
IMAG0022.jpg
elemelek111

No i tak siedzą sobie...na kupie :rotfl:
A jak się odezwałam do Poli, to mina była właśnie taka...
IMAG0029.jpg
elemelek111

No i wszystko grubiutkie....
IMAG0037.jpg
ODPOWIEDZ