Małgosiu, że pytałaś o Fado to faktycznie nie pamiętałam Czyli trochę ponad dwa lata!Mago pisze: ↑16 lis 2017, 18:34Ja tam się z nikim ścigać nie planuję ale gwoli ścisłości, bo najwyraźniej Dorszka już nie pamięta , że o Fado to ja prosiłam jak się urodził... więc myśl o drugim kocie, koniecznie kremowym, była dawnoDorszka pisze: ↑15 lis 2017, 10:17
W 2008 roku urodził się Fado, inspiracja Chwila dojrzewania do decyzji, i w 2010 urodził się Gato. Sama Mago pojawiła się na forum w lutym 2008, czyli faktycznie 3 lata przed przybyciem Gato, ale wtedy nawet nie myślała o drugim kocie, w każdym razie nic nie pisała . Myślę że narozrabiałam w tym względzie przyjeżdżając do niej z półrocznym Fado w czerwcu 2009 Więc do pana Mariusza jeszcze nikt się nie zbliżył
Miot TT - Negra i Fado
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Re: Miot TT - Negra i Fado
- Miss_Monroe
- Moderator
Za „TROCHĘ ponad” to ja bym się tam na śmierć obraziła Małgosiu zastanów się dobrze !
- Montegri
- Hodowca
- Kontakt:
Tajfun fajne niech rośnie zdrowo maluszek
-
Jak ja kocham czernidełka! Maluch pierwsza klasa /ciii...mam nadzieję, że będzie takim łobuzem jak moja czarna Agillisowa Polcia / No i Tajfun! Pięknie
-
- Hodowca
- Hodowla: Forastero*PL
- Kontakt:
Fajne czarnidło
- Justi_x
- Agilisowy Rezydent
W Polci byłam zakochana od pierwszego wejrzenia- mam nadzieję, że Taj będzie rozrabiał. Liczymy na toelemelek111 pisze: ↑22 lis 2017, 17:41 Jak ja kocham czernidełka! Maluch pierwsza klasa /ciii...mam nadzieję, że będzie takim łobuzem jak moja czarna Agillisowa Polcia / No i Tajfun! Pięknie
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Melduję się
- sandra
- Agilisowy Rezydent
Jaki fajniutki
- Justi_x
- Agilisowy Rezydent
Doczekałam się!!!
Ale CUDO!!!!
Dziękuję
Ale CUDO!!!!
Dziękuję
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Ja wiem że wszystkie słowa usprawiedliwienia wydadzą się za słabe, ale naprawdę nie dało się prędzej. Zdjęcia zrobione 27 listopada... Wczoraj Tajfun spróbował swojej pierwszej wołowinki, nie było tego dużo, uznał że cyc jest lepszy, ale coś zaczyna czaić Śmieszny jest, nie zapowiada się na łobuza jak na razie, grzeczny na rękach, rozgląda się, gadatliwy chyba będzie jak maka, bo najskuteczniej woła dziewczyny do karmienia jak uzna że jest głodny