Drapaki

Tutaj zadajemy pytania techniczne, jak obciąć pazurki, jak podać tabletkę, jak dobrać kuwetę bądź drapak, jak i czym czesać nasze koty.
justy35

Post autor: justy35 »

Baardzo dziekuje za odpowiedzi :kiss: , przekonałyscie mnie :), nie bede kombinować z dodatkowymi wzmocnieniami (Sonia mnie przekonała, że i ja bede miala uzytek z drapaka :-? ). Jeju nie wiedziałam, że to bedzie takie trudne...Macie racje, wezme dywan, ale jeszcze problem czy naturalny czy bezowy ...na zdjeciu trudno ocenić kolor, a nie mam czasu żeby szukać na wystawach, bo jak to tak kot pozbawiony drapaka ?
No i tu bym się zastanowiła...Na pewno nie będziesz miała nigdy kota w planach?
Chcesz drapak na lata,przyszłościowy- a kotoza to choroba niestety -nieuleczalna i poważna,
kończąca się zawsze dokoceniem-jak nie zaraz to za półtorej roku
No chyba,że się ma nieugiętego maksymalnie TŻta,który to ZA NIC W ŚWIECIE się nie zgodzi...
no właśnie...nie zgodzi się :-( , przed kupnem tego musialam się nieźle nagimnastykować i ciagać po wystawach..no a teraz to prawie jego kot <lol>

Gdyby nie małe mieszkanie i cena, to chętnie wziełabym bardziej rozbudowany.
Madziulam2 podoba mi sie Twój drapak, dobry pomysł ze zmianą miejsca tuby, może tez tak zrobie.. a jakie słupki masz 12 czy 14?

o dzieki <pokłon> , że znalazłam to forum
Awatar użytkownika
madziulam2
Agilisowy Rezydent

Post autor: madziulam2 »

justy35 pisze: no właśnie...nie zgodzi się :-( , przed kupnem tego musialam się nieźle nagimnastykować i ciagać po wystawach..no a teraz to prawie jego kot <lol>

Gdyby nie małe mieszkanie i cena, to chętnie wziełabym bardziej rozbudowany.
Madziulam2 podoba mi sie Twój drapak, dobry pomysł ze zmianą miejsca tuby, może tez tak zrobie.. a jakie słupki masz 12 czy 14?

o dzieki <pokłon> , że znalazłam to forum
słupki mam te większe 14, a co do drugiego kota to <gwiżdże> <gwiżdże> u mnie nie mialo być ani pól kota a są dwa :haha: <klaszcze>
Awatar użytkownika
jasminka
Agilisowy Rezydent

Post autor: jasminka »

Mam ten pierwszy i 3 koty ;-)) jest bardzo fajny a byłby lepszy gdyby u góry miał rozetę <mrgreen>
Awatar użytkownika
asiek
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiek »

Rozetę można chyba dokupić nie?
Awatar użytkownika
jasminka
Agilisowy Rezydent

Post autor: jasminka »

asiek można ale ja planuję zakup większego przy zmianie mieszkania a ten do córki pokoju wstawię :-)

można u rufiego dokonać zamiany tej półki na rozetę :->
Awatar użytkownika
Dracanka

Post autor: Dracanka »

justy35 pisze:jeszcze problem czy naturalny czy bezowy ...
Naturalny w realu wychodzi właśnie jak jasnobeżowy-właśnie taki mam-piękny
a beżowy wypada kawa z mlekiem
wybieraj
ja wolałam natural bo mam koty pomiędzy <diabeł>

a na drugiego,na 1000%się kiedyś TZ zgodzi,mój też nie chciał,ale jak się widzi,że nikt nie zastąpi kociego drugiego....
:-?
justy35

wybrałam :-) naturalny <mrgreen> i już wysłalam zapytanie o cene, teraz czekam na odpowiedz, uff łatwo nie było, ale z waszą pomocą jakoś dałam radę :-D
Awatar użytkownika
madziulam2
Agilisowy Rezydent

pochwal się jaki wreszcie wybrałaś!!
justy35

wybrałam taki jak mają twoje kocurki :-) , ale półki nie zmieniałam, może za jakiś czas wymienie na rozete.. <lol>
Awatar użytkownika
madziulam2
Agilisowy Rezydent

justy35 pisze:wybrałam taki jak mają twoje kocurki :-) , ale półki nie zmieniałam, może za jakiś czas wymienie na rozete.. <lol>
wiedziałam, że będzie mieć coś z mojego... <gwiżdże> ale nie sądziłam, że aż tak - miło

przemyśl jeszcze tą rozetę - u mnie jest najbardziej oblegana
Zablokowany