Avari FaBriCat*Pl
- yamaha
- Genius Loci
Re: Avari FaBriCat*Pl
O skladke juz sie nie bede klocic. Zreszta kto wie, jak ZACHOWANIA NOCNE (kota ! nie moje!) sa traktowane w klubie
(moze odgornie jest ustalone, ze W NOCY to sie nie liczy, bo wlasciciel moze przeciez SPAC i SNIC, a nie kot sie naprawde tulic )
(moze odgornie jest ustalone, ze W NOCY to sie nie liczy, bo wlasciciel moze przeciez SPAC i SNIC, a nie kot sie naprawde tulic )
- fado123
- Agilisowy Rezydent
Polubione
- Julcik
- Agilisowy Rezydent
- Hodowla: ClarusCattus*PL
- Kontakt:
Dziękuje
Jesteśmy po wizycie, pierwszy raz u nowego lokalnego weterynarza i powiem Wam ze jestem bardzo zadowolona. Avarik obejrzany z każdej strony a pan doktor zachwycał się swoim nowym pacjentem i rozpaczał ze takie przypadki tak rzadko się zdarzają.
Avarowi łzawi jedno oczko, ma opuchnięte spojówki i przytkany nosek. W osłuchaniu na szczęście czysto. Nie ma tez temperatury, ani żadnych innych nieprzyjemności. To vetomune ewidentnie zadziałało na plus i zmniejszyło siłę choroby.
Osiołkowi wykonano test na drożność kanalików, dostaliśmy tez krople do tego jednego biednego oczka.
Potrzymajcie kciuki za moje kocie dziecko Avariś jak widać wciąż zadowolony z życia
Jesteśmy po wizycie, pierwszy raz u nowego lokalnego weterynarza i powiem Wam ze jestem bardzo zadowolona. Avarik obejrzany z każdej strony a pan doktor zachwycał się swoim nowym pacjentem i rozpaczał ze takie przypadki tak rzadko się zdarzają.
Avarowi łzawi jedno oczko, ma opuchnięte spojówki i przytkany nosek. W osłuchaniu na szczęście czysto. Nie ma tez temperatury, ani żadnych innych nieprzyjemności. To vetomune ewidentnie zadziałało na plus i zmniejszyło siłę choroby.
Osiołkowi wykonano test na drożność kanalików, dostaliśmy tez krople do tego jednego biednego oczka.
Potrzymajcie kciuki za moje kocie dziecko Avariś jak widać wciąż zadowolony z życia
- yamaha
- Genius Loci
Ukradlabym Ci tego misia, normalnie tak HYC i juz
I nawet bys pewnie nie zauwazyla, co ?
(mamy podobne kapcie, ja tez mam "myszki" tylko - az dziw - moje sa mniej wlochate )
I nawet bys pewnie nie zauwazyla, co ?
(mamy podobne kapcie, ja tez mam "myszki" tylko - az dziw - moje sa mniej wlochate )
- Julcik
- Agilisowy Rezydent
- Kontakt:
Ja nie wiem czy takie hyc Yam, bo klops się zrobił niemożebny 5700 kota, a jak na niego to jest po prostu kosmos
Ale w odwiedziny zapraszamy koniecznie - urlop nad polskim morzem to są prawdziwe wakacje, gdzie tam jakaś Hiszpania
A kapciochy z oysho
Ale w odwiedziny zapraszamy koniecznie - urlop nad polskim morzem to są prawdziwe wakacje, gdzie tam jakaś Hiszpania
A kapciochy z oysho
- BabaJaga
- Agilisowy Rezydent
Czy ta ostatnia fotka, to może w gabinecie u nowego weta cyknięta?
- Julcik
- Agilisowy Rezydent
- Kontakt:
- yamaha
- Genius Loci
Ze niby Julcia by W KAPCIACH do weta pojechala ?
5700
Bardzo sluszna waga
5700
Bardzo sluszna waga
- yamaha
- Genius Loci
TZ nie chce
Mowi, ze Baltyk to nie morze na urlop, kapac sie nie da, woda za zimna - burzuj jeden !
W tym roku to nawet jeszzce nie wiem, gdzie wyladujemy.... ale raczej na pewno nie Hiszpania
- Julcik
- Agilisowy Rezydent
- Kontakt:
Żartuje sobie oczywiście ;) Ale jakby jednak kiedyś się zdarzyło najechać polskie morze to my zapraszamy serdecznie!
Chyba nie dane będzie mi wstąpić do klubu VIC
Powiedzcie tylko ze jej tak zostanie : D
Chyba nie dane będzie mi wstąpić do klubu VIC
Powiedzcie tylko ze jej tak zostanie : D