Gdy jeszcze nie było u mnie kota ale termin odbioru go zbliżał się nieubłaganie, w mieszkaniu remont trwał w najlepsze, też kupiłem kask dla kota http://artigraf.pl/4322,antystres-kask-z-pu-MO868508
Pochwaliłem się koledze, że mam wyposażenie dla kota, że na "inwestycji" w końcu będzie inspektor nadzoru i powiedział mi, że w żółtym to zwykły robol chodzi, inżynierowie mają białe.
Kupiłem i biały
Od razu dodam, że nigdy nie założyłem tego na kota
annishere pisze: ↑17 maja 2018, 10:01
Bo to jest skarbnica dziwności Upolowałaś coś? Ja dotychczas zamawiałam same rzeczy do maks 2 dolców (np magnesy na lodowke)
Aktualnie jestem na etapie wymyślnych form na ciasto, które u nas kosztują ponad 100 zł a tam 5$
annishere pisze: ↑17 maja 2018, 10:01
Bo to jest skarbnica dziwności Upolowałaś coś? Ja dotychczas zamawiałam same rzeczy do maks 2 dolców (np magnesy na lodowke)
Aktualnie jestem na etapie wymyślnych form na ciasto, które u nas kosztują ponad 100 zł a tam 5$
Drogie Ciocie - nie bójcie się, lista moich zakupów na Ali ma 18 stron i nie dostałem jeszcze przysłowiowej cegły
Trzeba tylko wybierać sprzedawców z dużą ilością pozytywnych feedbacków i uzbroić się w cierpliwość