Jaskier
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
Re: Jaskier
Może ich pocisnij o odpowiedź. No sorry, ale jeśli nie napisali w mailu, że chodzi o przetwarzanie danych na potrzeby zarządzania fotosikiem, to to jest ich wina
- Jaskier
- Agilisowy Rezydent
"Kto jest administratorem Twoich danych?
Administratorem Twoich danych jest Digital Avenue S.A. z siedzibą w Warszawie (00-195) przy ul. Słomińskiego 5 lok. 131, (NIP: 897-172-94-52), dalej zwana Administratorem."
Well... Dostali maila z żadaniem zaprzestania przetwarzania danych, to zaprzestali. Tyle.
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Przywrócimy przez form, trochę to potrwa, ale da się zrobić. Postaram się czasowo ustawić Panu możliwość edycji postów, w zamian za obietnicę, że nie będzie Pan ich w jakikolwiek sposób edytował czy usuwał - i powstawia Pan zdjęcia tam, gdzie być powinny A potem da Pan znać, że już, żebym mogła Pana zdegradować do zwykłych Agilsowych Rezydentów
-
No to trochę roboty przed Tobą
Ale za to jakie efekty będą.
Ale za to jakie efekty będą.
- Jaskier
- Agilisowy Rezydent
Dziękuję bardzo za propozycję.Dorszka pisze: ↑03 lip 2018, 16:22 Przywrócimy przez form, trochę to potrwa, ale da się zrobić. Postaram się czasowo ustawić Panu możliwość edycji postów, w zamian za obietnicę, że nie będzie Pan ich w jakikolwiek sposób edytował czy usuwał - i powstawia Pan zdjęcia tam, gdzie być powinny A potem da Pan znać, że już, żebym mogła Pana zdegradować do zwykłych Agilsowych Rezydentów
Problem leży gdzie indziej i nazywa się "cholera, które zdjęcie było w tym poście".
Oczywiście w wolnej chwili założę sobie znów konto na Fotosiku i będę wklejał normalne linki ale teraz życie tak pędzi że na nic czasu nie mam
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
To już gorzej...
Proszę wstawiać zdjęcia przez forum, bez fotosika
Proszę wstawiać zdjęcia przez forum, bez fotosika
-
Jaskier, 6kg? Tylko 6kg? Dobrze Cię Mareczek głodzi!
- yamaha
- Genius Loci
OBECNOSC SPRAWDZAM
Bo cosik mi sie wydaje, ze tu rozwydrzenie z rozpuszczeniem (i urlopy/wagary/bezpodstawne zwolnienia lekarskie) sie na forum rozsialy
Do potwierdzenia obecnosci (no i zeby UWAGA w dzienniczku sie nie pojawila) niezbedy jest :
1) wpis na forum w terminie natychmiastowym
2) swieza fotka kotka ( i to pedusiem )
Jedyne usprawiedliwienie na brak punktu 2) to fotka wlasciciela na szczyscie gory, w stroju kapielowym w basenie/nadmorskich falach lub w gleboko-mrocznej lesniczowce.
Nie ma letko.
Bo cosik mi sie wydaje, ze tu rozwydrzenie z rozpuszczeniem (i urlopy/wagary/bezpodstawne zwolnienia lekarskie) sie na forum rozsialy
Do potwierdzenia obecnosci (no i zeby UWAGA w dzienniczku sie nie pojawila) niezbedy jest :
1) wpis na forum w terminie natychmiastowym
2) swieza fotka kotka ( i to pedusiem )
Jedyne usprawiedliwienie na brak punktu 2) to fotka wlasciciela na szczyscie gory, w stroju kapielowym w basenie/nadmorskich falach lub w gleboko-mrocznej lesniczowce.
Nie ma letko.
- yamaha
- Genius Loci
- Jaskier
- Agilisowy Rezydent
Się Stachanowiec znalazł...
Przyznaj się wazelino że chcesz zostać moderatorem
Psze pani, to nie ja - to głos z końca sali
P.S. Chciałem dodać zdjęcie kota ale mam do wyboru tylko Dokumenty, Aparat i Sortuj
Ja to zawsze jak od macochy
Przyznaj się wazelino że chcesz zostać moderatorem
Psze pani, to nie ja - to głos z końca sali
P.S. Chciałem dodać zdjęcie kota ale mam do wyboru tylko Dokumenty, Aparat i Sortuj
Ja to zawsze jak od macochy