Miot chyba CCCC, Ina i Fado
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Miot chyba CCCC, Ina i Fado
Najpierw nie było czasu, potem jeszcze bardziej nie było czasu, a potem minęło tyle czasu, że bałam się przyznać. No ale wreszcie muszę, bo właśnie pakuję gagatka na pierwsze szczepienie, to rekord informacyjny w Agilisowie
Ineczka miała trzy kociątka w brzuchu, niestety, nie wiedzieliśmy, że były to trzy potwory, o wagach prawie 140 gramów. Gdybym to wiedziała, zrobiłabym od razu cesarskie cięcie. A tak, dwa po kolei zaklinowały się kompletnie, ten drugi do tego stopnia, że myślałyśmy z wet, że trzeba go będzie wyciągać po kawałku... Nie będę opisywać pracy, okropnego bólu i dzielności mojej Ineczki, serce pęka, jak się to widzi, i ma się naprawdę ochotę zamknąć to całe hodowanie. Trzeciego w ostatniej chwili uratowałyśmy, właśnie dzięki cesarce. Naprawdę w ostatniej chwili, wyciągnięty z macicy już bez błon, odklejone łożysko, miał chłopak nieprawdopodobne szczęście, długo wracał na tę stronę, ale się udało.
I teraz najbardziej się boję napisać datę, ale trudno, trzeba te żabę przełknąć Chuck urodził się 8 czerwca 2018.
Nowszych zdjęć nie mam
Ineczka miała trzy kociątka w brzuchu, niestety, nie wiedzieliśmy, że były to trzy potwory, o wagach prawie 140 gramów. Gdybym to wiedziała, zrobiłabym od razu cesarskie cięcie. A tak, dwa po kolei zaklinowały się kompletnie, ten drugi do tego stopnia, że myślałyśmy z wet, że trzeba go będzie wyciągać po kawałku... Nie będę opisywać pracy, okropnego bólu i dzielności mojej Ineczki, serce pęka, jak się to widzi, i ma się naprawdę ochotę zamknąć to całe hodowanie. Trzeciego w ostatniej chwili uratowałyśmy, właśnie dzięki cesarce. Naprawdę w ostatniej chwili, wyciągnięty z macicy już bez błon, odklejone łożysko, miał chłopak nieprawdopodobne szczęście, długo wracał na tę stronę, ale się udało.
I teraz najbardziej się boję napisać datę, ale trudno, trzeba te żabę przełknąć Chuck urodził się 8 czerwca 2018.
Nowszych zdjęć nie mam
- yamaha
- Genius Loci
Re: Miot chyba CCCC, Ina i Fado
Czesc slodziaku
(jesli myslisz, droga Pani Hodowco, ze Ci ujdzie na sucho, bo niby chlopak rodzony 8 i w 2018 to go nam trzeba przedstawic w 8 miesiacu roku, to sie GRUBO MYLISZ )
(jesli myslisz, droga Pani Hodowco, ze Ci ujdzie na sucho, bo niby chlopak rodzony 8 i w 2018 to go nam trzeba przedstawic w 8 miesiacu roku, to sie GRUBO MYLISZ )
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
No ładnie, to Ineczka już pierworodnego wykarmiła, a na stronie nawet jeszcze nie figuruje
Fajny ten Chuck
Fajny ten Chuck
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
No nie ma kiedy zrobić zakładek
- Anka
- Agilisowy Rezydent
Nooo, to trzeba teraz odkupić winy odpowiednią porcją zdjęć. I to codziennie przez prawie dwa miechy
- Miss_Monroe
- Moderator
Ooooo Dorotko! Nie wierzę! Kiedy urodził się ten maluch ? I kieeedy wątek został założony ? Wstyd. Jawny wstyd, żeby rudzielca po kątach kitrasić Gratulacje, no mimo wszystko !
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
No Dorota... powiem Ci, że mnie zatkało...
Niech się kocinka chowa zdrowo, pysio ma cudne
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
- elwiska3
- Agilisowy Rezydent
A ja się nie wygadałam wiedziałam bo rozmawiałyśmy na wystawie w Żorach. Tosia mnie później pytała o fotki maleństwa a ich nie było ... i w końcu się doczekaliśmy
- Justi_x
- Agilisowy Rezydent
No, wreszcie możemy obejrzeć Rudzielca!!
Piękny chłopak i super, że zdrowo rośnie!
Piękny chłopak i super, że zdrowo rośnie!