Miot G-Bis - Arabica i Fado
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
Imię Gato przyjmie się na pewno, nawet nie wiem jak dziękować Dorszce, że pozwoliła (mi i Arkowi) na pozostawienie wymyślonego kiedyś imienia. Bo to zawsze kłopot, zwłaszcza, jak imię jest na literkę, która już była.asiek pisze:Kochaniutki! Chyba już zostanie tą "dziecinką <lol> i nie wiem czy imię Gato się przyjmie?
Bardzo dziękuję Ci Dorotko
A chłopaczek śliczny. W każdym razie dla mnie na pewno <lol> I w sumie Bogu dziękować, że Dorszka mi opowiada na bieżąco, co fajnie się zapowiada a co mogłoby być lepsze u Gato, bo ja niestety, na takim haju jestem jak na niego patrzę, że rozsądne myślenie mi wysiada <lol>
- Dorota
- Agilisowy Rezydent
<lol> ciekawe w kogo Dziecinka się wrodziła ? <mrgreen> brakuje tylko jednego słowa mym......Dorszka pisze:Dziecinka nie dostanie nic innego, dopóki go nie zobaczę przy chrupkach.
Na razie karmimy dogębnie Dziecinka bardzo ładnie połykał wszystko, co dostał do paszczy - grzeczna poza i chętne połykanie trochę złowieszco i znajomo mi wygląda.
- mimbla
- Kontakt:
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Wszystko wskazuje na to, że Gato podły najdłużej będzie się opierał. Nawet Jabbar już zaczyna zlizywać chrupki z palców i wciągać - to zawsze doskonały objaw, od niego już tylko trzeba nauczyć przejścia na miskę.
Dziecinka siedzi z buzią w ciup, czasami zamyka szybko pyszczydło i udaje, że połknął <lol>
No nic, będziemy walczyć dalej - ale się nie martwię, nawet, jeśli poniosę porażkę, Mago ma pracę głównie w domu, to zawsze na mymłon dwa-trzy razy w ciągu dnia po 15 minut znajdzie <lol>
Dziś kotki dostaną pomieszane suche z wołowinką, żeby zapachy się pomieszały, i może Gato się jakoś bardziej zachęci. W każdym razie niech sobie przypomni, jak to fajnie jest mieć brzuch wypchany po brzegi <lol> Pozostała czwórka wciąga pięknie, i to pomieszane, toczą się już, i jestem zaskoczona przyrostami wagowymi, bo od dwóch dni mięcha nie było, a na tym rosną najszybciej. Najmniejszy Jumbo przegonił rodzeństwo i dogonił wagowo Gato!
Gato od wczoraj ruszył też do przodu, no bo mymłon, ale to na razie nie to. Nie martw się Gosiu, będziemy tę największą fajtłapę uczyć dalej
Że też w każdym miocie się taka małpa musi znaleźć...
Dziecinka siedzi z buzią w ciup, czasami zamyka szybko pyszczydło i udaje, że połknął <lol>
No nic, będziemy walczyć dalej - ale się nie martwię, nawet, jeśli poniosę porażkę, Mago ma pracę głównie w domu, to zawsze na mymłon dwa-trzy razy w ciągu dnia po 15 minut znajdzie <lol>
Dziś kotki dostaną pomieszane suche z wołowinką, żeby zapachy się pomieszały, i może Gato się jakoś bardziej zachęci. W każdym razie niech sobie przypomni, jak to fajnie jest mieć brzuch wypchany po brzegi <lol> Pozostała czwórka wciąga pięknie, i to pomieszane, toczą się już, i jestem zaskoczona przyrostami wagowymi, bo od dwóch dni mięcha nie było, a na tym rosną najszybciej. Najmniejszy Jumbo przegonił rodzeństwo i dogonił wagowo Gato!
Gato od wczoraj ruszył też do przodu, no bo mymłon, ale to na razie nie to. Nie martw się Gosiu, będziemy tę największą fajtłapę uczyć dalej
- Dorota
- Agilisowy Rezydent
tylko bez obrazy tu proszęDorszka pisze:Wszystko wskazuje na to, że Gato podły najdłużej będzie się opierał.
dobrze, że ta Warszawa cały czas aktualna bo Gosia oprócz bieżących wieści o postępach w rozwoju Dziecinki...... <mrgreen>
niech się już przyucza pod okiem Fachowca i mymłon szykuje <lol> <lol>
najważniejsze, że praca w domu i Gato nie zgłodnieje
a tak na poważnie to moim marzeniem jest żeby Gatuś ze swoim charakterkiem do Guru się wrodził , Mago życie toczy się tylko wokół Małpiszona spać nie daje, żyć nie daje a oddychać bez niego nie można <zakochana>
- Gosia i Ira
- Hodowca
- Kontakt:
- Elwira
koteczki z charakterkiemDorszka pisze:Wszystko wskazuje na to, że Gato podły najdłużej będzie się opierał. Nawet Jabbar już zaczyna zlizywać chrupki z palców i wciągać - to zawsze doskonały objaw, od niego już tylko trzeba nauczyć przejścia na miskę.
trzymam kciuki <ok> i podziwiam cierpliwości <pokłon>