Koci świat wg Śnieżki, Fiony & Mruczki
- Yola
- Kontakt:
- Elwira
OkYola pisze:Alicia nie jest ze schroniska, to moja poprzednia kicia byla. Alicia byla w hodowli, ale inne koty nie tolerowaly jej, a ona nie tolerowala innych kotow, szukala spokojnego domu, gdzie bedzie sama no i trafila do nas.
- Kamiko
- Hodowca
- Hodowla: Mazuria*PL
- Kontakt:
- Elwira
oglądałam, ale teraz nie jestem pewna,jasminka pisze:Elwiro film z kotem w roli głównej ''7 życzeń ''był tam kot Rademenes :-) lub bajeczka ''kot Filemon''
Rademenes chyba był czarny???
a bajka z kotem Filemonem to chyba tam były dwa kotki
- Elwira
hihi, teraz już nie taka kulkaKamiko pisze:Bo najważniejsze jest abyśmy je kochali , a reszta dopiero potem :-)
O Śnieżynkę poproszę , jakoś tak zwinnie umościła się w mojej głowie ta mała kulka <mrgreen>
właśnie wskoczyła i nie może się usadowić
- Elwira
czasem to też możę nie być fajne w drugą stronęSonia pisze:Jaki z tego wniosek? Trzeba sobie poszerzyć kolanka dodając kilogramów <lol>
Oczywiście to jest żartAle masz fajnie, że masz takie nakolankowce
Np. mam potrzebę iść do toalety, albo akurat wstać żeby odebrać telefon, albo poprostu jakąś potrzebę, a tutaj się nie da bo kolanka oblegane cały czas
Nie dość że nie mogę wstać bo mi szkoda poprostu je ruszać, tylko jak musze to muszę, to nieraz jak biegnę do telefonu a one za mną i mi pod nogi wchodzi <diabeł> diabełki małe
kupiłam sobie takie pantofle, całe miękkie, bez twardej podeszwy, bo nie raz mi się zdarzyło kopnąć któregoś, a najczęściej to Śnieżkę bo inne nie mają takiej potrzeby chodzenia za mną krok w krok
Więc naprawdę
- Elwira
hihi, dobreSonia pisze:Jaki z tego wniosek? Trzeba sobie poszerzyć kolanka dodając kilogramów <lol>
Oczywiście to jest żartAle masz fajnie, że masz takie nakolankowce
mnie przypadła ta gorsza cześć z ogonkiem <suchy>
a mój mąż dumny siedział głaskając białąska po głowie <mrgreen>
oczywiście Śnieżka tonęła w rozkoszy <roll> ech...