Bazyl i Teoś

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
animru

Post autor: animru »

Bazylek wczoraj miał gościa - Kingę, swoją pierwszą ludzką mamę czyt. hodowcę. :)) i dostał zabawkę, którą nie wypuszcza praktycznie ze swoich łap <mrgreen> <lol> wędkę z motylkiem i piórkami (piórka to jest to, co małe kotki lubią najbardziej) <ok>

Obrazek

Obrazek
<zakochana>
Awatar użytkownika
animru

a zaraz potem kocie modły - panie boże ja cię proszę żeby kinga wpadała częściej z tymi swoimi zabaweczkami <lol> <roll>

a jak nie to :hammer:
;-))

Obrazek
Awatar użytkownika
manita
Agilisowy Rezydent
Kontakt:

Post autor: manita »

nie mogę <shock> te jego ślepia :mdleje:
Marina

Post autor: Marina »

Cały piękny :kotek:
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Śliczny kremak i te spojrzenie wielkich oczu <zakochana>
Awatar użytkownika
animru

to nasze amber eye ;) wypięło się na mokre jedzenie :( o ile royala growth wciąga wyśmienicie to żadne puszeczki ani surowe mięsko nie bardzo smakują. jedynie może ten nieszczęsny łosoś, jakieś cat-sticki ... mlaśnie sobie, ale ogólnie wyrzucam wszystko, co dam mu do miski ;-( surową wołowinką to się pobawi... zwierza poluje... i nic.
chyba spróbuję mu ograniczyć na razie to mokre, dawać np. raz co drugi dzień i zobaczymy. bo jak tak dalej pójdzie to zbankrutuję <strach>
dzieci niejadki, kot niejadek - zwariuję! :haha: :hammer:
a faza łasicy jak najbardziej nastąpiła, na zdjęciach tak może tego nie widać, ale jest <kciukwdół> kinga mówi, że będzie jeszcze gorzej <strach> <strach> <strach>

oj, ile ja bym dała za jakiegoś pięknego kumpla dla bazylka... :zalamka: :-(
jakąś czekoladkę, jakiegoś rudaska, jakiegoś blue, miejsca na drapaku od groma i ciut <hm>
Marina

No to Cię pocieszę, że nie tylko Bazylek zrobił się na be. Moja wołowinki nie chce w żadnej postaci, ani surowej, ani gotowanej a dzisiaj to nawet z puszeczki, którą zwykle chętnie jadała :-( Czyli ostatnio nadaje się do jedzenia tylko suche i gotowany indyczek i tuńczyk. A u Ciebie indyk ma wzięcie?

A z kumpla Bazylek na pewno byłby zadowolony, a co dopiero pańcia <mrgreen> Jak się czyta o tych wszystkich forumowych dokoceniach to człowieka strasznie korci, żeby zrobić to samo. Więcej futerek do glaskania=więcej radości w domu. Zgodzisz się ze mną?
Awatar użytkownika
animru

Marina pisze:Więcej futerek do glaskania=więcej radości w domu. Zgodzisz się ze mną?
<klaszcze> <tańczy>
ale jak ja 2X :kotek: mąż :hammer: :hammer: :hammer:
;-(
Marina

To zupełnie tak jak mój ;-( ale chyba zacznę nad nim pracować <lol> . Z pierwszym kotkiem też były pewne trudności <mrgreen> ale się udało <lol>
kinus
Hodowca
Hodowla: Kabrirus*PL
Kontakt:

Post autor: kinus »

kazdy moj kot w tym wieku przestaje jesc mokre
miesko raz w tygodniu jest zjadane ze smakiem
Zablokowany