Koci świat wg Śnieżki, Fiony & Mruczki

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
Elwira

ciąg dalszy do ostatniej sesji ze sztucznymi kwiatkami :)

Post autor: Elwira »

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Najbardziej to było śmieszne że wwąchiwały się w te kwiatuszki jakby były prawdziwe :)
ech te kobietki :) my chyba wszystkie bardzo lubimy kwiatki :) <zakochana>

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

U mnie to jest niewyobrażalne. Tami w ogóle wiercipięta na kolanach nie usiedzi 10 sekund. A Brysia dobrowolnie nigdy nie przyjdzie, ale jest takie 10 minut w ciągu dnia, że jak ją wezmę na kolana (oczywiście wcześniej Brysia musi to oprotestować głośno) to wysiedzi ok. 10 minut. Te nakolankowe chwile u mnie to zawsze są rano, jak wstaję do pracy i siądę w łazience na kibelek <lol> Innego miejsca Brysia nie toleruje, bo jak ją wezmę w pokoju to zaraz ucieka, a w łazience to jakoś siedzi. Potem oczywiście muszę latać w pośpiechu, żeby się zanadto nie spóźnić do pracy <mrgreen> Potem to już przez resztę dnia nie da się Brysia wziąć na kolana, więc korzystam rano ile się da.
Awatar użytkownika
madziulam2
Agilisowy Rezydent

Post autor: madziulam2 »

Sonia pisze: siądę w łazience na kibelek
zupełnie jak Gabryś
Awatar użytkownika
Kamiko
Hodowca
Hodowla: Mazuria*PL
Kontakt:

Post autor: Kamiko »

Ileż w nich gracji i wdzięku :-)
Awatar użytkownika
Dracanka

Post autor: Dracanka »

Niebieska Mrusia nieźle podrosła :ok:
Rosną Ci dziewusie słodkie :kotek: :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
Elwira

madziulam2 pisze:
zupełnie jak Gabryś
czego ja tutaj się jeszcze dowiem <ok>
ale cwana kiciunia, <tańczy> wybiera sobie właśnie takie momenty kiedy Pańcia się spieszy, tak jakby ma dowód na to że pomimo Pańcia idzie do pracy to i tak dla kiciusia czas znajdzie, nawet w tym kiebelku :D <rotfl>

hihiih <klaszcze>
Awatar użytkownika
Elwira

Dracanka pisze:Niebieska Mrusia nieźle podrosła :ok:
Rosną Ci dziewusie słodkie :kotek: :kotek: :kotek:
rośnie i się zmienia, pamiętam jak ją wzięliśmy to miała taki śmieszny kształt głowy i to śmieszne futerko, sama się bawiła cały czas i na nikogo nie zwracałą uwagi chyba ze była głodna, to wtedy przychodziła i głośno miałczała, tak paszczolka otwierała że myślałam zę mnie zje ;)....
a teraz się robi coraz bardziej towarzyska :) wskoczy od czasu do czasu na kolanko, zwykle po to żeby za chwile wskoczyć na biurko i sobie pobarażkować, porozrzucać co nieco, pogryźć i podrapać pod laptopem (nie wiem czego ona tam szuka tak nawiasem mówiąc pod tym laptopem, bo jak go podniose to już nie parpie ;))
Ona jest taka bardzo przyjacielska i do zwierząt i do ludzi.... Nawet jeśli nie chce siedzieć na kolankach czy być na rękach to się nie burmuszy tak jak Fiona tylko mruczy sobie tak głośno i się wyrywa :)...

Dzisiaj mieliśmy trochę niemiłą sytuację z kociakami... na początku to było śmieszne, ale po dłuższym czasie już nie :/...
Napuściliśmy sobie wody do wanny z pianą.... i oczywiście Fiona ze Śnieżką w transie wpatrzone w tą wanne i nagle bummmm!!!!! Fiona chodziłą po kraju wanny i wpadła do środka. Wyskoczyła szybko i prawie cała mokra usiadła w pokoju i się zlizywała.... ja nie wiem co się stało Śnieżce, ale tak się wystraszyła kiedy Fiona koło niej przebiegła szczepując z siebie wodę, że cała się napuszyła i zaczęła tak głośno syczeć i burczeć, że aż tak dziwnie jakby gadać przy tym burczeniu. Nie mogłąm jej uspokoić przez pare godzin... Już prawei po wszystkim ale jeszcze chodzi i obserwuje Fionę i poburkuje sobie, więc atmosfera nie jest miła.

Mała Mruczka jakoś się nie wystraszyła Fiony i nawet chciała jej pomóc zlizywać tę wodę... za to się wystraszyła i uciekła od Śnieżki jak zaczęłą tak burczeć i syczeć.... no popatrz, najbardziej przyjacielski, milusiński kot potrafi się zamienić w najbardziej groźnego <diabeł> ... to z nią też był największy problem kiedy dokacaliśmy się Mruczką... :bicz:
Awatar użytkownika
Matyldonka
Agilisowy Rezydent

Post autor: Matyldonka »

madziulam2 pisze:
zupełnie jak Gabryś
I zupełnie tak jak Spioszek <lol>
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Matyldonka pisze:
madziulam2 pisze:
zupełnie jak Gabryś
Kamień z serca <serce> a już myślałam, że tylko moja Brysia taka zboczona. Przepraszam Elwiro za <offtopic> już nie będę :-)
Awatar użytkownika
Elwira

Sonia pisze:
Matyldonka pisze:
madziulam2 pisze: zupełnie jak Gabryś
Kamień z serca <serce> a już myślałam, że tylko moja Brysia taka zboczona. Przepraszam Elwiro za <offtopic> już nie będę :-)
ABSOLUTNIE NIE PRZESTAWAJ!!!!
:) śmieje się przy czytaniu Was do łez :)
pozatym to normalne, moje koty też mi chcą czasem na kolana wskoczyć jak siedzę na kibelku i się skupiam na czymś, ale ja je odganiam. Nie mam problemu żeby normalnie siedziały na kolankach jak robie coś przy laptopie, więc z kibelkiem sobie mogę odpuścić :) ;)...

A TAKIE PYTANIE MAM :) CZY WIDZIAŁ KTOŚ NA YOUTUBE FILMIKI Z KOTAMI JAK ZAŁATWIAJĄ SIĘ DO MUSZLI :)???? MA KTOŚ TAKIEGO KOTA :)??? SIĘ NIE SPODZIEWAŁAM ZE KOTECZKI MOGĄ BYC TAKIE SPRYCIASTE :) :)

http://www.youtube.com/watch?v=zQbHS4YJ ... re=related
Zablokowany