Koci świat wg Śnieżki, Fiony & Mruczki

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Marina

Post autor: Marina »

Rzeczywiście ten kot na youtube rewelacyjny ale Twoje, Elwiro, też mi się baaardzo podobają. Sesja z kwiatami - świetna.
Awatar użytkownika
Matyldonka
Agilisowy Rezydent

Post autor: Matyldonka »

Gdzies nawet byla instrukcja jak kota nauczyc zalatwiania swoich potrzeb do kibelka. Jak znajde link to wkleje, moze komus sie przyda :) Podobno kot jest sie w stanie tego nauczyc.
Fajnie by bylo ogolnie gdyby wszystkie kotki tak potrafily, a szczegolnie moj <mrgreen>

Znalazłam cos takiego http://www.youtube.com/watch?v=I79-Bnwb ... re=related
Awatar użytkownika
Elwira

Post autor: Elwira »

hihi , dzięki wielkie <pokłon> :) hihi
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Przepiękny jest Savannah Cat, ale on na pewno potrzebują trochę większą przestrzeń, niż 2-pokojowe mieszkanie. Ci co mieszkają w domku z ogrodem, to mogą się pokusić o kupno takiego kiciusia.
Awatar użytkownika
Elwira

Sonia pisze:Przepiękny jest Savannah Cat, ale on na pewno potrzebują trochę większą przestrzeń, niż 2-pokojowe mieszkanie. Ci co mieszkają w domku z ogrodem, to mogą się pokusić o kupno takiego kiciusia.
jak z ciekawości szukałam gdzie sprzedają takiej wielkości kota (bo nie wszystkie są takie duże) to tej wielkości tylko w Ameryce znalazłam :) i to jeszcze są bardzo drogie koty.... dla bogaczy tylko w dosłownym tego słowa znaczeniu...
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Elwira pisze: to jeszcze są bardzo drogie koty.... dla bogaczy tylko w dosłownym tego słowa znaczeniu...
No to mamy problem z głowy :haha: Mi to raczej nie grozi, znaczy się bogactwo jakieś.
Awatar użytkownika
Elwira

Sonia pisze:
Elwira pisze: to jeszcze są bardzo drogie koty.... dla bogaczy tylko w dosłownym tego słowa znaczeniu...
No to mamy problem z głowy :haha: Mi to raczej nie grozi, znaczy się bogactwo jakieś.
<rotfl> mi raczej też nie
ale gdybym miała taką szansę, to bym chyba kupiła sobie wszystkie wymarzone zwierzaki:
psy, koty, szczury ;) i nawet ze schroniska wtedy wzięła bez obawy :)
tamiska
Kontakt:

Post autor: tamiska »

Ależ piękne kolorystyczne połączenie <mrgreen>
Awatar użytkownika
Vanicca

Post autor: Vanicca »

Savannah są zjawiskowe... Dłuugo je już oglądam, do kupienia jedynie w Stanach, a koszt to ok 5 tys dolarów :-)
Zablokowany