Dorszka pisze: ↑18 sie 2019, 20:47
Dziękuję, wypróbuję jeden worek tego Catsan Ultra. Obawiam się, że jest jednak dość gruby, w każdym razie wnioskując ze zdjęcia. Extreme Classic jest doskonałym żwirkiem, gdybym miała tylko 2-3 koty na pewno by u mnie gościł na stałe. Zaraz za nim jest Golden Grey, ale i on ciągle szybuje w górę jeśli chodzi o cenę. Szukam więc alternatywy, ale jak dotąd wszystkie inne żwirki przegrywają
Mnie się wydaje być bardzo drobny, ale nie wiem do czego porównać. Patrzyłam na zdjęcia w internecie to faktycznie wydaje się być grubszy, ale znowu nie ma zdjęcia z porównaniem. U mnie Jadzia nie kopała w CB, a w Catsan Ultra zaczęła, czasem mam wrażenie, że robi to dla zabawy bo się fajnie przesypuje

W Catsan Natural też kopała, ale mniej.
A dlaczego Pani uważa, że Extreme Classic jest doskonały? Ja mam właśnie dwie dziewczyny. A jego cena jest w sumie podobna do Catsan, tylko jest go 1 litr mniej.
Pewnie i tak go w końcu zamówię i wsypie do jednej kuwety.
Jeśli chodzi o cieżkość o której napisałam w pierwszym poście to chodziło mi o jego wagę, a nie że ciężko się sprząta. Teraz zobaczyłam, że sens zdania nie musi być jasny

W każdym razie dla mnie Catsan jest bliski ideału.