Khaleesi & Mordimer

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Re: Khaleesi & Mordimer

Post autor: asiak »

Też planowałam zakupić, ale chyba zrezygnuję :)
Awatar użytkownika
ozon
Agilisowy Rezydent

Post autor: ozon »

I jak tam z piciem u Futerek? :kotek: :kotek: Wróciło do normy wraz ze spadkiem temperatury?
Awatar użytkownika
MoniQ
Agilisowy Rezydent

Post autor: MoniQ »

ozon pisze: 04 lip 2019, 07:32 I jak tam z piciem u Futerek? :kotek: :kotek: Wróciło do normy wraz ze spadkiem temperatury?
U Kaliski wróciło do normy, widzę że pije, siusia też ładnie ;-)) Mordimusia pijącego niestety nie widziałam od dawna :( Zakładam, że pije, tylko ja nie widzę. Ale w ogóle coś mu się pozmieniało, wcześniej zaraz po jedzeniu szedł do fontanny i pil, pił, pił... a teraz na fontannę się obraził całkiem i nie wiem co mu nie pasuje a nie bardzo mam gdzie przestawić....:/ w poniedziałek będę łapać siki, aż się boję wyników...
Awatar użytkownika
ozon
Agilisowy Rezydent

Ojoj :(((( A tak mi przyszło do głowy, może by Mordimusiowi jakieś nietypowe naczynie postawić? Tajgol latem pije przede wszystkim z dużej (jakieś 12 litrów :mrgreen: ) plastikowej miski, ostatnio czytałam też gdzieś, że świetnie sprawdziło się postawienie jako wodopoju megadużej podstawki pod doniczkę :)

Trzymam kciuki, żeby Mordiś jak najszybciej przestał się bawić w kota pustynnego :kotek: :kciuki:
Awatar użytkownika
MoniQ
Agilisowy Rezydent

Dzięki :)
Ja do rybki wlewam mu 3-4 strzykawki wody, przynajmniej nad tym mam kontrolę....

A tu sprawca mojej siwizny...
photo_2019-07-04_11-32-09.jpg
W tle cały nasz podróżny i biegowy majdan, na codzień tak nie leży ;-))
Awatar użytkownika
ozon
Agilisowy Rezydent

Pan Małopijący jak zawsze bardzo przystojny :kotek: I jaką ma fajną kulkę, pod kolor futra Kalisi :-D
Awatar użytkownika
BabaJaga
Agilisowy Rezydent

Post autor: BabaJaga »

ozon pisze: 04 lip 2019, 18:19 ... I jaką ma fajną kulkę, pod kolor futra Kalisi :-D
Podejrzewam, że ta kulka właśnie z Kalisiego futra pochodzi :lol: Ja też mam w zapasach kilka takich eko-kulek, czyli "naturalnego pochodzenia" :lol:
Awatar użytkownika
ozon
Agilisowy Rezydent

Ha! To mi do głowy nie przyszło :) Może dlatego, że moje ekokulki z Tajgowego futra są o wiele mniejsze :)
Awatar użytkownika
MoniQ
Agilisowy Rezydent

BabaJaga pisze: 05 lip 2019, 17:25
ozon pisze: 04 lip 2019, 18:19 ... I jaką ma fajną kulkę, pod kolor futra Kalisi :-D
Podejrzewam, że ta kulka właśnie z Kalisiego futra pochodzi :lol: Ja też mam w zapasach kilka takich eko-kulek, czyli "naturalnego pochodzenia" :lol:
A gdzie tam, Kaliska musiałaby wyłysieć całkiem żeby taką kulę utoczyć :) Z niej mało futerka wyłazi...

Nasz pustynny kotek dzisiaj znowu mnie zmartwił, ewidentnie coś się dzieje niedobrego i nie wiem czy brać go po pachę i od razu do weta czy próbować jeszcze złapać siki, bo dzisiaj mi się nie udało. Tylko Kaliska wysiusiała się do kubeczka i zawiozłam do badania. Mordimuś wchodził do kuwety 3 razy, ostatecznie zrobił kupkę i poszedł spać....Martwię się :(
Awatar użytkownika
Mago
Super Admin
Kontakt:

Post autor: Mago »

Ale wchodził do kuwety i kucał do siusiu i nic? Jeśli tak, to wet koniecznie.
Zablokowany