Khaleesi & Mordimer
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Re: Khaleesi & Mordimer
Cały czas zaciskam 
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Wiem już co mnie czeka dzisiaj... i to dla obu kotów, bo Kaliska tez zaliczyła głodówkę chcąc nie chcąc...
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Ojoj, co ja tu czytam
Kciuki, i czekam na badanie z niecierpliwością. Upały mogły się do tego wszystkiego przyczynić, niestety, bo kotom z gorąca nie chce się podchodzić do misek, więc piją relatywnie jeszcze mniej niż normalnie mocz zalega, zagęszcza się i zapalenie może się przytrafić. Tylko temperatura mnie dodatkowo zaniepokoiła 
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Dorotko, wyślę Ci wyniki jak już je dostanę, mogę?Dorszka pisze: ↑09 lip 2019, 14:25 Ojoj, co ja tu czytamKciuki, i czekam na badanie z niecierpliwością. Upały mogły się do tego wszystkiego przyczynić, niestety, bo kotom z gorąca nie chce się podchodzić do misek, więc piją relatywnie jeszcze mniej niż normalnie mocz zalega, zagęszcza się i zapalenie może się przytrafić. Tylko temperatura mnie dodatkowo zaniepokoiła
![]()
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Aaaa, nie wiem co dostał dzisiaj w zastrzyku ale wróciłam do domu i patrzę, a Mordimuś pije z fontanny!
I to pije dużo!
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Jasne!MoniQ pisze: ↑09 lip 2019, 14:41Dorotko, wyślę Ci wyniki jak już je dostanę, mogę?Dorszka pisze: ↑09 lip 2019, 14:25 Ojoj, co ja tu czytamKciuki, i czekam na badanie z niecierpliwością. Upały mogły się do tego wszystkiego przyczynić, niestety, bo kotom z gorąca nie chce się podchodzić do misek, więc piją relatywnie jeszcze mniej niż normalnie mocz zalega, zagęszcza się i zapalenie może się przytrafić. Tylko temperatura mnie dodatkowo zaniepokoiła
![]()
![]()
![]()
Coś przestało go boleć
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Wstępnie z rozmowy z panem doktorem, który robi badania, wiem, że e.coli jest i raczej bez antybiotyku się nie obejdzie... Ale antybiogram będzie jutro, a dzisiaj jedziemy jeszcze na zastrzyk.
Póki co, chyba jest już lepiej, kotek zaczął pić i siusiać, kulki zaczynają przypominać kulki a nie groszki.....
Za to Kaliska jest zdrowa

Póki co, chyba jest już lepiej, kotek zaczął pić i siusiać, kulki zaczynają przypominać kulki a nie groszki.....
Za to Kaliska jest zdrowa
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Dobrze, że jest lepiej
Oby tak dalej 
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Tor wielozadaniowy, do zabawy i do spania
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent