Cudowny jest ogromnie! Chwilowo trwam w szoku
Eris ♡ Merlin i Morgana ♡
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
Re: Eris ♡
O jejku jej!!!
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Re: Eris i Merlin ♡
Ojeju no jaki slodzinek, chudzineczka przeslodka z tymi ucholkami wielkimi

Jestem w szoku
i trzymam mega wielkie kciuki za zdrowie Merlinka i za Erisie, żeby się kotki zaprzyjaznili jak najszybciej

Jestem w szoku
- elwiska3
- Agilisowy Rezydent
Piękny maluszek
Kciuki za wzajemną przyjaźń
Kciuki za wzajemną przyjaźń
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
Dziękujemy za przywitanie
dziękujemy też za pomoc i rady naszej Matce Założycielce
Noc spędziliśmy osobno, bo po pierwsze Merlin próbował jeść absolutnie wszystko, tylko nie swoje chrupki, a akurat on ze swoim wrażliwym po chorobie brzuszkiem powinien na razie nie rzucać się na głęboką wodę. Wyraźnie Orijen wydawał mu się dużo bardziej atrakcyjny, dopiero jak nie miał wyboru to zaczął chrupać swoje jedzonko z małą domieszką "tych lepszych" chrupek na zachętę. Po drugie Eris wprawdzie umiała wyluzować na półce, ale niespecjalnie ciągnęło ją do zejścia na dół i stwierdziliśmy, że musi odzyskać swój dom, a nie zejdzie widząc Merlinka. Luby spał na kanapie, a ja z Merlinkiem w sypialni. To dziecko nie ma pojęcia o czymś takim jak ludzkie granice spoufalania, więc kilka razy w nocy ściągałam go sobie z twarzy
nauczył się już od Eris, że miauczenie daje głaski, wykorzystuje to bez litości, ogólnie w jeden dzień się mega miziak z niego zrobił
Erisia jest skonfundowana i biedna bardzo, teraz dom pachnie nowym, ale ona go nie widzi, więc podobno osyczała swoje odbicie w lustrze i figurkę w nocy. Pobawiłam się z nią chwilę nową wędką, którą wczoraj bawiłam się z Merlinem, więc liczę na to że ma jakiś ślad jego zapachu, i dałam jej serki w nagrodę. Miauka o głaski tak samo, więc głaszczę ją dużo. Czekam, aż w końcu coś zje (innego niż serki).
Noc spędziliśmy osobno, bo po pierwsze Merlin próbował jeść absolutnie wszystko, tylko nie swoje chrupki, a akurat on ze swoim wrażliwym po chorobie brzuszkiem powinien na razie nie rzucać się na głęboką wodę. Wyraźnie Orijen wydawał mu się dużo bardziej atrakcyjny, dopiero jak nie miał wyboru to zaczął chrupać swoje jedzonko z małą domieszką "tych lepszych" chrupek na zachętę. Po drugie Eris wprawdzie umiała wyluzować na półce, ale niespecjalnie ciągnęło ją do zejścia na dół i stwierdziliśmy, że musi odzyskać swój dom, a nie zejdzie widząc Merlinka. Luby spał na kanapie, a ja z Merlinkiem w sypialni. To dziecko nie ma pojęcia o czymś takim jak ludzkie granice spoufalania, więc kilka razy w nocy ściągałam go sobie z twarzy
- Jaskier
- Agilisowy Rezydent
Jaki fajowy rudzielec-chudzielec
i te oczęta
Macie szczęście do kotów z pięknymi oczami - Eriś w pełnym makijażu, Merlinek bez, ale też powala
Oby się poukładało między kotkami
Macie szczęście do kotów z pięknymi oczami - Eriś w pełnym makijażu, Merlinek bez, ale też powala
Oby się poukładało między kotkami
- ozon
- Agilisowy Rezydent
Luin
Mega kciuki i dużo dobrych myśli dla Eriski
bo jestem sobie w stanie wyobrazić, co się z koteńką dzieje. Mam nadzieję, że z każdym dniem będzie coraz lepiej!
Rudziaszek absolutnie boski
Mega kciuki i dużo dobrych myśli dla Eriski
Rudziaszek absolutnie boski
- jasminka
- Agilisowy Rezydent
A to się porobiło ....ho ho ho
trzymam kciuki

- maga
- Hodowca
- Hodowla: KRABRIKA*Pl
- Kontakt:
Jaki cudny uszak
. Duzo kciuków za dobre relacje futer 
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
Dziękujemy za kciuki 
Napisałam fajny post na laptopie, ale zapomniałam, że moje wifi ma bana na forum. No trudno. Eris przywykła do zapachu, chodzi ostrożnie po domu. Jak spałam z Merlinkiem w sypialni, to jadła, kuwetkowala i przychodziła do Lubego na brzuszki normalnie.
Oczywiście nadal jesteśmy na samym początku i pewnie w tym procesie dokocenia będzie potrzebna waleriana. Nie dla nich. Dla mnie
Napisałam fajny post na laptopie, ale zapomniałam, że moje wifi ma bana na forum. No trudno. Eris przywykła do zapachu, chodzi ostrożnie po domu. Jak spałam z Merlinkiem w sypialni, to jadła, kuwetkowala i przychodziła do Lubego na brzuszki normalnie.
Oczywiście nadal jesteśmy na samym początku i pewnie w tym procesie dokocenia będzie potrzebna waleriana. Nie dla nich. Dla mnie
- yamaha
- Genius Loci
Dokoceeeeeeeeeeeeeeeeeenie
Ale momencio, momencio.... czy ja cos przegapilam, czy tez zupelnie sie nie chwalilas PRZED ?
Prosze tu koniecznie dokladna i dluuuuuga opowiesc jak i skad ten sloneczny nietoperz, tfuuu rudziutki czterolap znalazl sie na dolnej polce drapaka....
I wielkie
dla Rezydentki, niech sie szybko przyzwyczai

Ale momencio, momencio.... czy ja cos przegapilam, czy tez zupelnie sie nie chwalilas PRZED ?
Prosze tu koniecznie dokladna i dluuuuuga opowiesc jak i skad ten sloneczny nietoperz, tfuuu rudziutki czterolap znalazl sie na dolnej polce drapaka....
I wielkie