Dorszka pisze: ↑19 sie 2019, 14:55
No nie, Extreme 14 kg to 60 zł, to bardzo wysoka cena dla mnie. Za GG jest jednak 15 zł mniej, a jak upoluję okazję to kupuję go po 39 zł, i jest to bardzo dobry piasek. Nie wiem ile to jest 20 litrów Catsanu w kilogramach - jeśli grudka jest spora, to jest go mniej w kg niż drobniutkiego GG. Sprawdzę!
Jak wrócę do domu to zrobię mu zdjęcie na dłoni obok np ziarenka ryżu, albo czegoś co znajdę.
Co do ceny to zrozumiałe. Mnie to tak nie boli przy dwóch tylko dziewczynach. Choć też nie rozpatrywałam tego.
Ale za 10 l CB który się rozpadał płaciłam 37 zł w sklepie osiedlowym u siebie, tak kupowałam bo miałam wrażenie, że jest mniej pognieciony. Ogólnie nie lubię też dużych worków bo wtedy jakiś gorszy jest. I za te 37 zł byłam sfrustrowana. A teraz za 60 koty bardziej zadowolone są, a ja nie odczuwam frustracji. I mam 5 litrów czy tam kg więcej.
Jakiego komentarza? O wyświetleniach? Odjecie wstawione jest z zewnętrznego hostingu (z fotosika), wtedy nie ma takich informacji. Trzeba je wstawić przez forum
Dorszka pisze: ↑20 sie 2019, 23:04
Jakiego komentarza? O wyświetleniach? Odjecie wstawione jest z zewnętrznego hostingu (z fotosika), wtedy nie ma takich informacji. Trzeba je wstawić przez forum
Chyba nie rozumiem
Chodziło mi o brak reakcji na zdjęcie które wrzuciłam na którym widnieje żwirek i dla porównania kasza gryczana.
Czy to zdjęcie widać?