Bolek i Lolek i ich domek
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Re: Bolek i Lolek i ich domek
Asiu przytulam mocno
Szkoda koteczki, niech biega za TM [*]
Szkoda koteczki, niech biega za TM [*]
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Asieńko, przytulam mocno
Ogromnie mi smutno z powodu Frani...
Ogromnie mi smutno z powodu Frani...
- PyzowePany
- Agilisowy Rezydent
Ohhh Dziadziunio Fusiu ją zawołał... [']
Asiu przytulam mocno
Asiu przytulam mocno
- madziulam2
- Agilisowy Rezydent
Hey Asiu! Co tam u Was?? Czy Ciotki i Wujkowie nie powinni się jakoś zorganizować dla "naszych" przydomniaczków??
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
Madziu, ja zawsze jestem za, moze we wrześniu jakas zbiórka dla Asi podopiecznych? Trzeba trochę odciążyćmadziulam2 pisze: ↑10 sie 2019, 09:28 Hey Asiu! Co tam u Was?? Czy Ciotki i Wujkowie nie powinni się jakoś zorganizować dla "naszych" przydomniaczków??
- Jaskier
- Agilisowy Rezydent
To daj umówiony znak-sygnał żebym nie przegapiłKasik pisze: ↑23 sie 2019, 18:08Madziu, ja zawsze jestem za, moze we wrześniu jakas zbiórka dla Asi podopiecznych? Trzeba trochę odciążyćmadziulam2 pisze: ↑10 sie 2019, 09:28 Hey Asiu! Co tam u Was?? Czy Ciotki i Wujkowie nie powinni się jakoś zorganizować dla "naszych" przydomniaczków??
-
- Agilisowy Rezydent
A jaki to znak?Jaskier pisze: ↑23 sie 2019, 18:39To daj umówiony znak-sygnał żebym nie przegapiłKasik pisze: ↑23 sie 2019, 18:08Madziu, ja zawsze jestem za, moze we wrześniu jakas zbiórka dla Asi podopiecznych? Trzeba trochę odciążyćmadziulam2 pisze: ↑10 sie 2019, 09:28 Hey Asiu! Co tam u Was?? Czy Ciotki i Wujkowie nie powinni się jakoś zorganizować dla "naszych" przydomniaczków??
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
Ja też oczywiście jak zawsze
- Jaskier
- Agilisowy Rezydent
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Ciocie i wujkowie kochani. Moje stadko pomniejszyło się o jeszcze jednego członka.. niestety jest to Mieczysław. Był to kot, który nigdy nie wyszedł poza mój ogród. Który zawsze był. Rano pojechałam do pracy, żegnając się ze wszystkimi, a gdy wróciłam Mietek nie przybiegł. Poszukiwaliśmy go wraz z sąsiadami, ponieważ Mieczysław był ukochanym kotem wszystkich. Nic nie pisałam, ponieważ cały czas na niego czekam... choć minęło już sporo czasu.
Serce się kraja. Jeśli chodzi o moje trzy bezdomniaczki, maja się dobrze. Dziękuję Wam za pamięć, zwłaszcza, że mnie tu z Wami nie ma. Naprawdę daję radę
Serce się kraja. Jeśli chodzi o moje trzy bezdomniaczki, maja się dobrze. Dziękuję Wam za pamięć, zwłaszcza, że mnie tu z Wami nie ma. Naprawdę daję radę