Uosusuokko Underleyhall*PL - czyli Usia
- cassia
- Kontakt:
Jak któreś z nas wychodzi z domu od razu do rozmowy dołącza
- Usia pięknie zjadła, wypiła troszkę
- towarzyszyła przy laptopie
- spała, obudziła się
- czuwa
- wycałowałam/em, przytuliłam/em
- wyciągnąłem śpioszka z oczka
Jest kochana, a rano pilnuje byśmy wcześnie wstali ;) a wieczorem byśmy prędko nie zasnęli.
Jak za szybko się kładę spać to widzę w jej oczkach
"Ej, nie za wcześnie idziesz spać?"
Wtedy idzie do Ziemka np. usiąść przy laptopie
- Usia pięknie zjadła, wypiła troszkę
- towarzyszyła przy laptopie
- spała, obudziła się
- czuwa
- wycałowałam/em, przytuliłam/em
- wyciągnąłem śpioszka z oczka
Jest kochana, a rano pilnuje byśmy wcześnie wstali ;) a wieczorem byśmy prędko nie zasnęli.
Jak za szybko się kładę spać to widzę w jej oczkach
"Ej, nie za wcześnie idziesz spać?"
Wtedy idzie do Ziemka np. usiąść przy laptopie
- Kamiko
- Hodowca
- Hodowla: Mazuria*PL
- Kontakt:
- cassia
- Kontakt:
Dziś Usia narobiła nam strachu. Zostawiłam uchylone drzwi od szafy biegnąć do pracy. Ziemek odprowadził mnie do drzwi, a w tym czasie Usia poszła zwiedzać czeluści szafy..
Ziemek wraca a tu.. nie ma kota. Zadzwoniłam po wyjściu, by przekazać instrukcje co do karmienia, a tu cały roztrzęsiony krzyczy "Nie ma Usi". Wyłączył się, po czym zadzwonił, że córcia się znalazła w... szafie.
Dostało mi się za otwarte drzwi szafy. Usia, to Jego oczko w głowie.
7.00 pierwsze budzenie. Buch w nos pazurkami - "wstawaj śpiochu"
7.30 drugie budzenie. Buch pazurkami w usta - "ile mam Cię budzić? wstawaj!!!"
8.20 trzecie budzenie. Mruczenie na głowie - "będę mruczeć aż wstaniesz"
8.30 dalsza drzemka pod kołdrą - "jeśli nie chcesz wstawać, to idę spać" Z WAMI !!
Usia budzi tylko mnie, wie że mam płytki sen. Ziemek nie obudziłby się nawet gdyby pazurkami dostał ;)
Trzeba obrobić zdjęcia Usiaczka
Ziemek wraca a tu.. nie ma kota. Zadzwoniłam po wyjściu, by przekazać instrukcje co do karmienia, a tu cały roztrzęsiony krzyczy "Nie ma Usi". Wyłączył się, po czym zadzwonił, że córcia się znalazła w... szafie.
Dostało mi się za otwarte drzwi szafy. Usia, to Jego oczko w głowie.
7.00 pierwsze budzenie. Buch w nos pazurkami - "wstawaj śpiochu"
7.30 drugie budzenie. Buch pazurkami w usta - "ile mam Cię budzić? wstawaj!!!"
8.20 trzecie budzenie. Mruczenie na głowie - "będę mruczeć aż wstaniesz"
8.30 dalsza drzemka pod kołdrą - "jeśli nie chcesz wstawać, to idę spać" Z WAMI !!
Usia budzi tylko mnie, wie że mam płytki sen. Ziemek nie obudziłby się nawet gdyby pazurkami dostał ;)
Trzeba obrobić zdjęcia Usiaczka
- Patrycja Nobis
Witam serdecznie Usika i jej Państwa <pokłon>
Kociczka jest przesłodka
Nasz Bambi też najpierw budzi mnie,nie męża-jego by nawet bombardowanie bomb nie obudziło <oops> Najpierw słychać zbliżające się mruczenie,potem jest łażenie koło twarzy i ocieranie się a potem jak już zajży mi głęboko w oczy mały kładzie się koło mnie tak aby mógł zaznać błogiego i przyjemnego drapanka po brzuszku i pyszczku
Kociczka jest przesłodka
Nasz Bambi też najpierw budzi mnie,nie męża-jego by nawet bombardowanie bomb nie obudziło <oops> Najpierw słychać zbliżające się mruczenie,potem jest łażenie koło twarzy i ocieranie się a potem jak już zajży mi głęboko w oczy mały kładzie się koło mnie tak aby mógł zaznać błogiego i przyjemnego drapanka po brzuszku i pyszczku