Kiedyś Ci powróżę to Cię własny kot nie pozna
Eris ♡ Merlin i Morgana ♡
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
Re: Eris i Merlin ♡
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
Trigger warning: nie dla wrażliwych oczu!
.
.
.
.
.
.
. Taka bliskość to u nas dalej nowość pomimo wszystko i wytrzymały tak pięć minut, a chwilę potem się nawet pokłóciły. Ale to i tak pięć minut szczęścia
.
.
.
.
.
.
. Taka bliskość to u nas dalej nowość pomimo wszystko i wytrzymały tak pięć minut, a chwilę potem się nawet pokłóciły. Ale to i tak pięć minut szczęścia
-
Karioka
- Agilisowy Rezydent
No pięknie. 
Zawsze to postęp. Z czasem te chwile będą coraz dłuższe. Mogę się założyć.
Głaski dla kotków
Ile Merlinek już waży? Strasznie szybko urósł
Zawsze to postęp. Z czasem te chwile będą coraz dłuższe. Mogę się założyć.
Głaski dla kotków
Ile Merlinek już waży? Strasznie szybko urósł
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
No ja też myślę, jeszcze niedawno byłoby to nie do pomyślenia, a wczoraj też odpoczywały sobie tak:
I ona musiała sobie zdawać sprawę, że on tam jest, bo przecież tak głośno mruczał
ale dopóki nie patrzy jej wyzywająco w oczy, to już nie ma potrzeby omiauczania go, niech sobie leży. To jeszcze nie jest leżenie plecki w plecki, ale niewątpliwie postęp
Merlinek waży 3,5 kg. Miał okres, że potrafił przybrać nawet 300g na tydzień, ale teraz chyba przyhamował przez ostatni tydzień-dwa i nie wiem, czy się martwić, czy może uznać że wszedł w inną fazę?
Merlinek waży 3,5 kg. Miał okres, że potrafił przybrać nawet 300g na tydzień, ale teraz chyba przyhamował przez ostatni tydzień-dwa i nie wiem, czy się martwić, czy może uznać że wszedł w inną fazę?
-
Karioka
- Agilisowy Rezydent
Może organizm uznał, że odrobił braki? I już teraz będzie normalnie rosnąć?
Myślę, że to jedyna i słuszna wersja
Poza tym on kilka miesięcy ma dopiero (?), to jeśli tak to 3,5 kg to chyba w porządku wynik jest.
Swoją drogą, że Erisi tak wygodnie? Twardo i jeszcze chyba z wypustkami
Myślę, że to jedyna i słuszna wersja
Poza tym on kilka miesięcy ma dopiero (?), to jeśli tak to 3,5 kg to chyba w porządku wynik jest.
Swoją drogą, że Erisi tak wygodnie? Twardo i jeszcze chyba z wypustkami
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
No już prawie pół roku ma
Tam, gdzie leży Erisia, już nic nie wystaje. Może i twardo, ale za to jakie solarium
Tam, gdzie leży Erisia, już nic nie wystaje. Może i twardo, ale za to jakie solarium
-
Karioka
- Agilisowy Rezydent
- ozon
- Agilisowy Rezydent
Kiedy popatrzyłam na pierwsze zdjęcie, to pomyślałam, że Rudy to już prawdziwy Pan Kot, ale na drugim widać, że to jeszcze Pan Kotek
Mam nadzieję, że te chwile szczęścia będą coraz dłuższe i już za momencik będzie można mówić o całkowicie bezproblemowym pokojowym współistnieniu
Mam nadzieję, że te chwile szczęścia będą coraz dłuższe i już za momencik będzie można mówić o całkowicie bezproblemowym pokojowym współistnieniu
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
Jak ja na niego patrzę, to czasami mam wrażenie, że ma głowę małego kociaczka przyklejoną do reszty całkiem konkretnego kota
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
Też macie taką pochmurną, senną sobotę?
Merlinek dziś bardzo nie chciał pogodzić się z faktem, że nie wstaniemy o szóstej, więc:
- skakał po nas
- zrzucał rzeczy z szafki nocnej
- chodził i miauczał
- zaczepiał Eris i prowokował awanturę
- ostatecznie położył się na mnie, lizał mnie po twarzy i dawał buziaki w nos, ale to mnie w końcu raczej uśpiło niż obudziło
Przykro mi, z terrorystami nie negocjujemy, śniadanie jest jak Pańcia zechce wstać
- skakał po nas
- zrzucał rzeczy z szafki nocnej
- chodził i miauczał
- zaczepiał Eris i prowokował awanturę
- ostatecznie położył się na mnie, lizał mnie po twarzy i dawał buziaki w nos, ale to mnie w końcu raczej uśpiło niż obudziło
Przykro mi, z terrorystami nie negocjujemy, śniadanie jest jak Pańcia zechce wstać