Hm, ja zamówiłam wczoraj też tą płatną z Yanwen, ale nie doliczyło mi nic za przesyłkę. A właśnie dostałam maila, że moje zamówienie już zostało wysłane....
MoniQ pisze: ↑15 lis 2019, 08:16
Hm, ja zamówiłam wczoraj też tą płatną z Yanwen, ale nie doliczyło mi nic za przesyłkę. A właśnie dostałam maila, że moje zamówienie już zostało wysłane....
Hmm. A ja właśnie zamówiłam tak samo i zapłaciłam jakieś grosze. Ale śmiesznie bo za te 3 wędki wyszło jakieś 13 zł z dostawą. Szok
Tyle, że przewidywana data dostawy w styczniu
Ja nigdy nie byłam w tym sklepie, dla mnie to szok kulturowy
Miss_Monroe pisze: ↑14 lis 2019, 23:37
Przesyłka ta, która jest darmowa akurat u tego sprzedawcy nie jest najlepsza- czekałam na piórka ponad dwa miesiące.
Aaaaaa. Mam czas, zaczekam. To i tak test wędek bez sznurka, zobaczymy jak na taką nowość zareaguje Jaskier.
Karioka pisze: ↑15 lis 2019, 10:05
To nie jest jeden sklep, to chińskie Allegro - tysiące sprzedawców i miliony produktów
MoniQ pisze: ↑15 lis 2019, 08:16
Hmm. A ja właśnie zamówiłam tak samo i zapłaciłam jakieś grosze. Ale śmiesznie bo za te 3 wędki wyszło jakieś 13 zł z dostawą. Szok
Tyle, że przewidywana data dostawy w styczniu
A jednak nie w styczniu. Coś musiałam źle zobaczyć. Jedną już wysłali, ma być do 15 dni.
Coś moje wędki zginęły w akcji. Po jakim czasie od zamówienia do Was dotarły?
A tymczasem mamy starą poszewkę od kołdry na podłodze i szaleństwo niesamowite jest. Można skopać, albo coś wepchnąć i później szukać. Można rzucając się z rozpędu na tym pojechać przez pół pokoju.
Możliwości jest naprawdę wiele, tylko wygląda mało estetycznie, ale co tam