Ennio
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Nie zapomnieliśmy, ale wiści z daleka muszą dolecieć
Chyba Juan telepatycznie odebrał wieści od Ciebie, bo przysłał zdjęcia dwa dni temu. Na pierwszych dwóch Ennio ze swoim największym ludzkim przyjacielem, jest nim syn Juana, Eric:
A poniżej nowy przyjaciel Ennio, młodszy od niego o miesiąc. Juan pisze, że Ennio i Tyson zawiązali koalicję, i biegają razem po całym domu, nawet się pielęgnują i wylizują <mrgreen>
Chyba Juan telepatycznie odebrał wieści od Ciebie, bo przysłał zdjęcia dwa dni temu. Na pierwszych dwóch Ennio ze swoim największym ludzkim przyjacielem, jest nim syn Juana, Eric:
A poniżej nowy przyjaciel Ennio, młodszy od niego o miesiąc. Juan pisze, że Ennio i Tyson zawiązali koalicję, i biegają razem po całym domu, nawet się pielęgnują i wylizują <mrgreen>
- Creme
- Hodowca
- Hodowla: Isena*PL
- Kontakt:
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Zaglądałam, ale nie mogę znaleźć... Gdzie są dokładnie?Creme pisze:Zdjęcia przypominają mi Icusia i Marcina w tym samym wieku, zobaczcie na mojej stronie - prawie takie same. <mrgreen>
............................................................................................
Są, znalazłam ! Tyle że Icuś już tu przepiękny, dokładnie dwa razy starszy. Może i Ennio podobnie wyrośnie <pokłon>
Popatrzcie >>>>>>
- bajewka
- Hodowca
- Hodowla: Bajbri*Pl
- Kontakt:
-
- Hodowca
- Kontakt:
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
-