Już głaskam
Borgia, Arabica, Fado, Gatta, Negra, Raya, Ori, Perla, Vesper, Django, Ina, Bunia, Queenie, Junior i Kokido
- Anka
- Agilisowy Rezydent
-
Karioka
- Agilisowy Rezydent
Re: Wątek dla "Starych"
Cudowności piękne

- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
- Anka
- Agilisowy Rezydent
A Perełka zdrowa?
Norka broi jak zawsze. Dzisiaj ukradła szynkę! Ale była łaskawa i pół plasterka porzuciła w okolicy miski Lucka. Dba o seniora
Norka broi jak zawsze. Dzisiaj ukradła szynkę! Ale była łaskawa i pół plasterka porzuciła w okolicy miski Lucka. Dba o seniora
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Perełka tak, chociaż ostatnimi dziećmi nie chce mnie ucieszyć, więc chyba już nici 
Arabik jest po usunięciu obu listew. U niej na szczęście była inna zmiana, dziewczynka już doszła do siebie, bryka, chociaż operacja była trudna i rekonwalescencja długa.
Teraz czeka nas zabieg z Borgią. U niej niestety zmiana podobna w charakterze jak u Clary, ale podobno niewielka. W piątek zobaczymy, czy uda się przeprowadzić zabieg.
Arabik jest po usunięciu obu listew. U niej na szczęście była inna zmiana, dziewczynka już doszła do siebie, bryka, chociaż operacja była trudna i rekonwalescencja długa.
Teraz czeka nas zabieg z Borgią. U niej niestety zmiana podobna w charakterze jak u Clary, ale podobno niewielka. W piątek zobaczymy, czy uda się przeprowadzić zabieg.
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Co ja tu czytam
Trzymam kciuki za wszystkie koteczki, żeby jak najszybciej wróciły do zdrowia

Trzymam kciuki za wszystkie koteczki, żeby jak najszybciej wróciły do zdrowia
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
Zdrówka dla wszystkich

- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
No niestety, lata nie chcą ubywać, jedynie przybywają
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Mam nadzieję, że kotki wydobrzeją i będą jeszcze długo Ci towarzyszyć
Kiedyś byłam w Kazimierzu Dolnym i tam, gdzie nocowaliśmy, była taka koteczka domowo-wychodząca, też miała całą jedną listwę usuniętą z powodu guzków, a jak tam byliśmy to miała już 18 lat i wcale tego po niej nie było widać. Nawet wstawiałam wtedy na forum jej zdjęcie. Śliczna była, taka czarnulka półdługowłosa. W ogóle się nie poruszała, jak jakaś staruszka, tylko jak normalny kot.
- Anka
- Agilisowy Rezydent
No trochę tak dziwnie się robi, gdy sobie przypomnę, że lata lecą. Koty coraz starsze. Luc będzie miał 11 lat w tym roku, Norka 4. Kto by pomyślał. Moja Lili wczoraj 9 skończyła, a pamiętam, jak tutaj na forum wszyscy czekali aż w końcu się rozpakuję, nawet jakaś kotka mnie wyprzedziła. Chyba u Underleyhall.
Powodzenia dla dziewczyn, niech się trzymają w pionie i kciuki, by Borgia dała radę
Powodzenia dla dziewczyn, niech się trzymają w pionie i kciuki, by Borgia dała radę