hihiYola pisze:Moja Myszka (wiem, ze zwracanie sie do kota per "Myszko" brzmi dziwnie <mrgreen> ) jest dla mnie swiatloscia swiata i piesnia mojej drogi.[/url]
Alicia
- Elwira
Przesuper zdjęcia
<ok> i ten z łąpuńcią na przedzie też mi się bardzo podoba, jest takie słodkie
<zakochana>
mój mąż sobie wymyślił podobnie i na Mruczkę woła Mysza cały czas nawet jak mi opowiada "co Mysza dzisiaj robiła..." hihi
- Yola
- Kontakt:
- Kamiko
- Hodowca
- Hodowla: Mazuria*PL
- Kontakt:
- Yola
- Kontakt:
Piekna? Przez skromnosc nie zaprzecze <mrgreen>
Tez uwazam, ze jest sliczna, ale nie jestem w tej ocenie obiektywna, zreszta chyba kazdy na forum tak ma, podoba mi sie wiele kotow, co ja pisze "wiele", podobaja mi sie WSZYSTKIE koty, jeszcze nie widzialam na forum fotki brzydkiego kota, ale Alicia jest MOJA i dlatego dla mnie jest wyjatkowa.
Wiecie juz, ze jej spiewam <mrgreen> Ostatnio domowym przebojem jest przerobka Edyty Geppert
"Kocham ma kicie
Och kiciu kocham Cie, kocham Cie, kocham Cie nad zycie"
Wrzuce pare fotek, a co mi tam
Moja Lady Alicia
O soooooole miooo
Rozkoszny brzunio, ktory uwielbiam calowac

Tez uwazam, ze jest sliczna, ale nie jestem w tej ocenie obiektywna, zreszta chyba kazdy na forum tak ma, podoba mi sie wiele kotow, co ja pisze "wiele", podobaja mi sie WSZYSTKIE koty, jeszcze nie widzialam na forum fotki brzydkiego kota, ale Alicia jest MOJA i dlatego dla mnie jest wyjatkowa.
Wiecie juz, ze jej spiewam <mrgreen> Ostatnio domowym przebojem jest przerobka Edyty Geppert
"Kocham ma kicie
Och kiciu kocham Cie, kocham Cie, kocham Cie nad zycie"
Wrzuce pare fotek, a co mi tam
Moja Lady Alicia
O soooooole miooo
Rozkoszny brzunio, ktory uwielbiam calowac