Jaskier
- BabaJaga
- Agilisowy Rezydent
Re: Jaskier
To przecież pańcio tę dziurę wygryzł, coby peryskop zamontować! Ciekawe, kogo on tam będzie podglądał przez ta rura?

- elwiska3
- Agilisowy Rezydent
Fajny z Jaskra pomocnik
nie boi się remontu?
nie boi się remontu?
- Jaskier
- Agilisowy Rezydent
Trudne pytania ciocie zadają
W bokach kanapy, gdy się ją złoży, robią się... nie wiem jak to nazwać... rozporki/dziury do wnętrza kanapy, po jednym na każdym boku.
Jaskier od zawsze uwielbia się chować w jej wnętrzu.
Zanim przyjdą goście składam kanapę i zawsze Jaskier śpi w niej, często przesypiając całą wizytę.
Podczas remontu też ją składam i J do niej wchodzi. Mam szczerą nadzieję że śpi w niej a nie trzęsie się ze strachu.
Kiedy cichły hałasy Jaskier przychodził ocenić postępy prac
, wytytłać się w najgorszym syfie i wtedy wygląda na zainteresowanego a nie drżącego ze strachu - ogon w górze, pewny krok.
Wygląda na to, że będę oglądał wirusa w koronie
To jeszcze trudniejsze pytanie.
W bokach kanapy, gdy się ją złoży, robią się... nie wiem jak to nazwać... rozporki/dziury do wnętrza kanapy, po jednym na każdym boku.
Jaskier od zawsze uwielbia się chować w jej wnętrzu.
Zanim przyjdą goście składam kanapę i zawsze Jaskier śpi w niej, często przesypiając całą wizytę.
Podczas remontu też ją składam i J do niej wchodzi. Mam szczerą nadzieję że śpi w niej a nie trzęsie się ze strachu.
Kiedy cichły hałasy Jaskier przychodził ocenić postępy prac
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Też takie dziury miałam w wersalce i Brysia nam się tam próbowała pakować, ale zła pańcia zaszyła te dziury

- teodor
Kiedyś tego nie rozumiałem, ale teraz już wiem :-) Wszystkie swoje negatywne uczucia mnożę X10 i mniej więcej wiem jak kot może się czuć.Jaskier pisze: ↑05 mar 2020, 23:05 Podczas remontu też ją składam i J do niej wchodzi. Mam szczerą nadzieję że śpi w niej a nie trzęsie się ze strachu.
Kiedy cichły hałasy Jaskier przychodził ocenić postępy prac, wytytłać się w najgorszym syfie i wtedy wygląda na zainteresowanego a nie drżącego ze strachu - ogon w górze, pewny krok.
Remont nie jest fajny, bo wszystko poprzestawiane i dziwne dźwięki. To wszystko burzy "bańkę" bezpieczeństwa więc moim zdaniem nie ma co się martwić
- Jaskier
- Agilisowy Rezydent
Takie "kieszenie":
Pocieszam się, że same hałasy nie trwały długo, ale o kilka dni dłużej wszystko było poprzestawiane i musieliśmy się ścisnąć na jeszcze mniejszej przestrzeni.
- elwiska3
- Agilisowy Rezydent
Fajną ma kiciuś kryjówkę 
- Jaskier
- Agilisowy Rezydent
Ździś

- BabaJaga
- Agilisowy Rezydent
Ździś na warcie