Hopkins :)
-
- Agilisowy Rezydent
Re: Hopkins :)
A to tak z ostatnich chwil....
-
- Agilisowy Rezydent
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Cześć Tygrysku!
Mam nadzieję, że kitku się już dobrze czuje, ciocia nie zdążyła kciuków potrzymać ...

Mam nadzieję, że kitku się już dobrze czuje, ciocia nie zdążyła kciuków potrzymać ...

- elwiska3
- Agilisowy Rezydent
Ale słodkie łapeczki 

- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Tygrysek wystawił pazurki do manicure

-
- Agilisowy Rezydent
Hopek w zasadzie chyba dobrze..tylko w niedzielę dostał drugą dawkę antybiotyku i...w nocy z niedzieli na poniedziałek zrobił rzadką kupę i dzisiejszej nocy też...obie na podłogę:/
Apetyt ma..może jest trochę spokojniejszy...nie wiem.Marywic się ta kupą?Myślimy, że to moze reakcja na antybiotyk...hmm...
Apetyt ma..może jest trochę spokojniejszy...nie wiem.Marywic się ta kupą?Myślimy, że to moze reakcja na antybiotyk...hmm...
-
- Agilisowy Rezydent
A daliście mu probiotyk?
Antybiotyk jak najbardziej może spowodować rozwolnienie.
Dopóki nie ma biegunki nie ma co się martwić strasznie.
Antybiotyk jak najbardziej może spowodować rozwolnienie.
Dopóki nie ma biegunki nie ma co się martwić strasznie.
-
- Agilisowy Rezydent
Nie, nie daliśmy. Nic lekarz nie powiedzial a sami na to nie wpadliśmy. A to jest dla kotow jakis specjalny?Dawać teraz czy już nie ma sensu?
Na razie były dwa luźne kupska I to w dużym odstępie czasowym , więc biegunka to nie jest...Ale dziwne, że na podłogę..no i w ogóle...jak się nie uspokoi, to pewnie odwiedzimy weterynarza.
Na razie były dwa luźne kupska I to w dużym odstępie czasowym , więc biegunka to nie jest...Ale dziwne, że na podłogę..no i w ogóle...jak się nie uspokoi, to pewnie odwiedzimy weterynarza.
-
- Agilisowy Rezydent
Można dać mimo wszystko.
Na pewno można kupić w lecznicy. Może się trafić też w lepiej wyposażonym zoologicznym.
Niektórzy dają laqcid (nie wiem jak to się pisze) dla ludzi, rozrabiają ten proszek z wodą i koty to podobno lubią.
Typowo dla zwierząt są pasty.
A na podłogę dlatego, że sygnalizuje problem.
Ciesz się że nie na kołdrę
Na pewno można kupić w lecznicy. Może się trafić też w lepiej wyposażonym zoologicznym.
Niektórzy dają laqcid (nie wiem jak to się pisze) dla ludzi, rozrabiają ten proszek z wodą i koty to podobno lubią.
Typowo dla zwierząt są pasty.
A na podłogę dlatego, że sygnalizuje problem.
Ciesz się że nie na kołdrę
-
- Agilisowy Rezydent
Tak jeszcze informacyjnie bo nie wiem czy zdajesz sobie sprawę z tego.
Jak kotek załatwia swoje potrzeby poza kuwetą, czy to siku czy kupę to sygnalizuje problem. Może być to np zapalenie pęcherza, problem z układem pokarmowym albo coś innego. Może też to być problem natury psychologicznej. Wtedy trzeba poszukać problemu i rozwiązania.
Jak kotek załatwia swoje potrzeby poza kuwetą, czy to siku czy kupę to sygnalizuje problem. Może być to np zapalenie pęcherza, problem z układem pokarmowym albo coś innego. Może też to być problem natury psychologicznej. Wtedy trzeba poszukać problemu i rozwiązania.