Morganka już nie syczy, chyba że Merlinek ją zaczepia. On też jest coraz grzeczniejszy i chyba trochę bardziej wyluzowany. Parę razy podszedł, powąchał, polizał lekko jej ogon i poszedł
Eris ♡ Merlin i Morgana ♡
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
Re: Eris ♡ Merlin i Morgana ♡
Tak, ale wcześniej się widziały przez szparę w drzwiach, jak jadły. A teraz tak koło siebie.
Morganka już nie syczy, chyba że Merlinek ją zaczepia. On też jest coraz grzeczniejszy i chyba trochę bardziej wyluzowany. Parę razy podszedł, powąchał, polizał lekko jej ogon i poszedł
czasami tylko ją obserwuje, powąchali się też po noskach i odszedł. Już nie czatuje pod drzwiami, chyba że ma chwilową fazę.
-
Karioka
- Agilisowy Rezydent
Czyli jest postęp jakiś. Chyba.
A jak sytuacja się ma u iskierek?
A jak sytuacja się ma u iskierek?
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
Syczy albo buczy tylko jak on robi coś, co jej się nie podoba. Samo przebywanie obok na szczęście się w to nie wlicza.
Przed chwilą sytuacja wyglądała tak: Merlinek spał na kanapie, Morganka na krześle. Wstała, przeszła w okolice stołu, znalazla sobie coś do zabawy, leżonko, turlanko. Merlinek się obudził, mył się obserwując, w końcu do niej podszedł. Ja - pełna czujność, Powąchał ją z jednej strony przez półeczkę pod stołem, powąchał z drugiej zza nogi. Mialam "ej" na końcu języka, a on usiadł jakieś 20 cm od niej i zaczął się myć, potem mył się też na leżąco, ona się wyciągała i te łapki to tak 5 cm od niego miała
Merlinek się umył, znudziło mu się siedzenie, poszedł na drapak dalej spać.
Przed chwilą sytuacja wyglądała tak: Merlinek spał na kanapie, Morganka na krześle. Wstała, przeszła w okolice stołu, znalazla sobie coś do zabawy, leżonko, turlanko. Merlinek się obudził, mył się obserwując, w końcu do niej podszedł. Ja - pełna czujność, Powąchał ją z jednej strony przez półeczkę pod stołem, powąchał z drugiej zza nogi. Mialam "ej" na końcu języka, a on usiadł jakieś 20 cm od niej i zaczął się myć, potem mył się też na leżąco, ona się wyciągała i te łapki to tak 5 cm od niego miała
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
-
Karioka
- Agilisowy Rezydent
Super! Taka mała iskierka
Szkoda, że później to już trzeba się nagimnastykować żeby coś wzbudziło takie zainteresowanie
Widzę że Merlinek zachowuje stoicki spokój. Czy już jest w miarę dobrze między nimi?
Szkoda, że później to już trzeba się nagimnastykować żeby coś wzbudziło takie zainteresowanie
Widzę że Merlinek zachowuje stoicki spokój. Czy już jest w miarę dobrze między nimi?
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
Jest coraz lepiej, kiedy Merlin się nie nudzi to się lubią, kiedy się nudzi to wymaga pracy, pilnowania i odwracania uwagi 
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Czyli wszystko prawidłowo 
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
-
Karioka
- Agilisowy Rezydent
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
No totalnie, na przykład wczoraj Merlinek ładnie się bawił, ale dzisiaj od rana jakiś trochę spięty, no to ja mu macham jedną zabawką, drugą, trzecią, piłki rzucam, myszki rzucam, a ten się tylko na mnie patrzy "Czym mi matka głowę zawracasz?!"