MANIEK czyli CASHMIR Lah-Di-Dah*PL
-
Darek
- Hodowca
- Kontakt:
-
Beatam
Maniutek szybko się regeneruje :-) było już jedzonko,picie i kuwtkowanie,nawet miał ochotę poganiać za piłeczką ale dość szybko zrezygnował :-) No a teraz "zaparkował" na łóżku <shock> i śpi- nie wiem czy to obietnica Darka się spełniła że Maniek po kastracji się "nawróci"i będzie kotem sypiającym w łóżku (ale żeby tak szybko? <lol> ),chyba że nie odzyskał jeszcze "świeżości"umysłu?Zobaczymy...tak czy inaczej ja swojego misia będę kochać najbardziej na świecie :-)
- Kamiko
- Hodowca
- Hodowla: Mazuria*PL
- Kontakt:
-
Beatam
Dzisiaj Światowy Dzień Kota z tej okazji Maniek "świętuje" od rana :-) Dla odmiany pobódka na śniadanko przsunięta z 6 na 5-umierał z głodu-nic dziwnego skoro w nocy zdemolował parapet ze storczykami :-) oczywiście dzielnie "pomagał" mi sprzątać przez co cała czynność trwała trzy razy dłużej
nie wiem ale czy wszystkim kociastym po kastracji włącza się turbodoładowanie? <lol> mam wrażenie że od wczoraj po moim domu śmigają dwa brysie a nie jeden :-)
DLA WSZYSTKICH KOCIASTYCH Z OKAZJI ICH ŚWIĘTA DUŻO MIŁOŚCI I ZDRÓWKA <serce>
DLA WSZYSTKICH KOCIASTYCH Z OKAZJI ICH ŚWIĘTA DUŻO MIŁOŚCI I ZDRÓWKA <serce>
-
Beatam
-
Beatam
To już tydzień jak Maniek był kastrowany :-) o zabiegu przypomina tylko brak futerka na łapce.Wszystko pięknie się wygoiło a kocurro szaleje i nic ze straty kulek sobie nie robi
wklejam parę fotek-niestety dość monotonne jak zwykle ale najłatwiej "upolować" Mańka na drapaku gdzie odpoczywa i jest w bezruchu <mrgreen> w innych sytuacjach zrobienie fotki graniczy z cudem,niestety....