Alicia
- Szopi
- Hodowca
- Hodowla: Mikołówka*Pl
Identycznie jak na niedawno zamieszczanym zdjęciu naszej Allurki - łudząco podobne różki, niby takie kochane są te nasze kiciory, ale jak widać - brytole (i to zarówno te krótkościerściuchowe i długośerściuchowe) niosą gen rogatej duszyElwira pisze: i na główce tak jej sierść się ustawiła że wygląda jakby miała rogi ;) <gwiżdże>
- Elwira
Dokładnie:). Ja uważam że wręcz powinny być nasze własne koty dla nas najpiękniejsze i najmądrzejsze ;)Yola pisze:Piekna? Przez skromnosc nie zaprzecze <mrgreen>
Tez uwazam, ze jest sliczna, ale nie jestem w tej ocenie obiektywna, zreszta chyba kazdy na forum tak ma.
Zbudowaliśmy sobie pewne więzi, nie do przerwania
- Yola
- Kontakt:
Alicia przez wiekszosc czasu jest <aniołek>, ale czasem <diabeł> tez z niej wychodzi. Pewnie tak jak Alurka.
W tej chwili spi grzecznie jak aniolek, ale za jakas godzinke sie obudzi i wlaczy jej sie turbodoladowanie - bedzie sie domagac zabawy i biegac po domu jakby ja jakis demon opetal.
Te rogi jej wychodza na kazdym zdjeciu, nawet tym w awatarku <mrgreen>
W tej chwili spi grzecznie jak aniolek, ale za jakas godzinke sie obudzi i wlaczy jej sie turbodoladowanie - bedzie sie domagac zabawy i biegac po domu jakby ja jakis demon opetal.
Te rogi jej wychodza na kazdym zdjeciu, nawet tym w awatarku <mrgreen>
- Kamiko
- Hodowca
- Hodowla: Mazuria*PL
- Kontakt:
- Yola
- Kontakt:
Ogladalam sobie fotki Abby i Willow'a i zaczelam sie zastanawiac nad Alicia.
Alicia ma bardziej zielone niz zlote oczy, to dobrze, czy zle?
W rodowodzie ma wpisane, ze jest "blue-silver-tabby", czy to jest zgodne z prawda? Czy tak samo okresla sie ja wg. polskich standardow?
Same kolory Alicii znacie, a ta fotka chyba najlepiej oddaje jej rodzaj/forme umaszczenia, moim zdaniem ona nie jest tylko "tabby", jest raczej "spotted-tabby"

Alicia ma bardziej zielone niz zlote oczy, to dobrze, czy zle?
W rodowodzie ma wpisane, ze jest "blue-silver-tabby", czy to jest zgodne z prawda? Czy tak samo okresla sie ja wg. polskich standardow?
Same kolory Alicii znacie, a ta fotka chyba najlepiej oddaje jej rodzaj/forme umaszczenia, moim zdaniem ona nie jest tylko "tabby", jest raczej "spotted-tabby"