Kocurek Baccardi

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Kamiko
Hodowca
Hodowla: Mazuria*PL
Kontakt:

Post autor: Kamiko »

Pięknie zbudowany :-)
Awatar użytkownika
Behemot

Post autor: Behemot »

Piękny samczyk, nasza panna zapewne oszalałaby na jego punkcie :kotek:
miki
Kontakt:

Post autor: miki »

Znam Baccardiego osobiście jest FANTASTYCZNY !!!
Awatar użytkownika
Britiland
Kontakt:

Kocurek na włościach....

Post autor: Britiland »

Baccardi ma zaledwie 13 miesięcy- miałam niesamowitego farta bo pięknie się zapowiada
Pierwsza wystawa w Łodzi i dwa certyfikaty a miał 10 miesięcy.....
Oprócz pięknej budowy i uroczego charakteru (chociaż czasem jest taki niedotykalski...) ma jeszcze jedną cechę...trafia do kuwetki - jeśli wiecie o co mi chodzi
Awatar użytkownika
Patrycja Nobis

Post autor: Patrycja Nobis »

Witam i Ja na forum.
Jeśli mozna zapytać: z jakiej hodowlii jest Baccardiś?Bo znajomy mi ten pysio i to bardzo :->
Awatar użytkownika
Dracanka

Post autor: Dracanka »

Witamy na forum!
Gratuluję nieznaczącego,pięknego kocura :-)
Awatar użytkownika
Britiland
Kontakt:

Pani Patrycjo to jest brat Bambiego ! Ten sam miot i ten sam czarci charakter! <lol>
Pisałam właśnie na Pani innym poście bo ja miałam większe problemy z moim Kocurkiem jak do mnie trafił ale wszystko się ułożyło i teraz to grzeczna kicia :kotek:
Awatar użytkownika
Britiland
Kontakt:

A tak apropo charakterku i znaczenia...jak się kiedyś "nie dogadywał" z moim mężem tzn.spał ze mną jak mąż był w pracy i był mocno nie zadowolony,że musi wyjść z łóżka to raz zaznaczył...ale ubrania męża w łazience -ryzyko zawodowe przy kocurkach <diabeł>
Awatar użytkownika
Patrycja Nobis

Post autor: Patrycja Nobis »

Tak mi się wydawało że to brat rodzony z tego samego miotu Bambiego ale nie chciałam pisać głupot gdybym się coś machnęła :-D Głupio by było.
Pani Magda mi o nim opowiadała.Mam foty Baccardiego jak miał około 6-7mieś.(był jeszcze w hodowlii)Trochę żałuję że Bambi został wykastrowany,ale nie ma co płakac nad rozlanym mlekiem.
Co do charakterku to jest z dnia na dzień fajniejszym kotkiem.Za mną łazi wszędzie-plącze się pomiędzy nogami :-) ,na rękach lubi u mnie być.Męża mam w szpitalu więc teraz leży koło mnie i mruczy.Do córy ma jeszcze dystans ;-( chyba że ma coś dobrego do jedzenia <mrgreen>
Cieszę się że trafił ktoś na forum z tej samej hodowlii co Bambik.Jakoś tak mi teraz raźniej ;-))
Awatar użytkownika
nikaxx

Post autor: nikaxx »

Witam i ja :-)
Zablokowany