Jaskier

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Re: Jaskier

Post autor: asiak »

Miejmy nadzieję, że parę dni i się oswoi :kotek:
Biedulek :serce:
Awatar użytkownika
Becia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Becia »

Ja jak zwykle na końcu, niemniej bardzo szczerze życzę wszystkiego najlepszego, zdrówka, szczęścia i spełnienia marzeń :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :tort: :tort: :tort: :party: :party: :party:

I z całych sił trzymam kciuki za Jaskra, żeby jak najszybciej oswoił się z nowym miejscem :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: Biedny koteczek :(((( Oby niespodzianka, którą dla niego szykujesz wynagrodziła mu stres, który teraz przeżywa :ok:
Awatar użytkownika
ozon
Agilisowy Rezydent

Post autor: ozon »

Biedny Jaskier, biedny Ty... Mam nadzieję, że już za chwilę będziesz mógł odetchnąć z ulgą, bo się chłopak zadomowi w nowym miejscu.

Wielkie kciuki za koteczka i za to, żeby mu się ten stres na zdrowiu nie odbił :kciuki: :kciuki: :kciuki:
Awatar użytkownika
Jaskier
Agilisowy Rezydent

Post autor: Jaskier »

Póki co, koszmaru ciąg dalszy. :-/////
Obudził mnie o 2:50 i do 5:00 nie spałem - zwiedzaliśmy korytarz, łazienkę, kuchnię i nawet 3 razy byliśmy w pokoju rodziców. Każda wizyta tam trwała kilkanaście sekund ale była spokojna, bez ucieczki w panice.
Niestety J odmawia jakiegokolwiek jedzenia - smakołyków Cosmy (za którymi normalnie szaleje), suchego, mokrego.
W nocy otworzyłem nową puszkę mokrego bo miałem nadzieję, że może mu coś w poprzedniej nie pasowało i nowootwarta będzie atrakcyjniejsza.
Niestety nie. :((((
Talerzyk z mokrą i miseczkę z suchą po pewnym czasie przestawiłem na parapet bo może nie pasuje mu zapach płynu do podłóg - to też nic nie dało.
Wyjąłem z kontraktu Feliwaya - nic nie dawał a może to przez niego J nie jadł? :zle:
Jeśli po moim powrocie do domu okaże się, że przez cały dzień znów nic nie zjadł to chcę go zabrać do weta, tylko co mu powiedzieć, o co poprosić?
To już czwarta doba na głodnego :strach:
Awatar użytkownika
Luinloth
Agilisowy Rezydent

Post autor: Luinloth »

Spróbuj z olejkiem CBD dla zwierząt, u nas przywrócił apetyt Erisi po wprowadzeniu Merlinka.
Awatar użytkownika
Jaskier
Agilisowy Rezydent

Luinloth pisze: 20 paź 2021, 14:15 Spróbuj z olejkiem CBD dla zwierząt, u nas przywrócił apetyt Erisi po wprowadzeniu Merlinka.
A gdzie to dostanę? U weta w klinice czy w zoologicznych?
Czy może to taki ludzki CBD i szukać w sklepach... zielarskich?
Dynastia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Dynastia »

A może generalnie nie odpowiada mu ogólny zapach w mieszkaniu ? A jakbyś go zawiózł z powrotem do domu ? ( pewnie głupoty piszę …)
Awatar użytkownika
Jaskier
Agilisowy Rezydent

Dynastia pisze: 20 paź 2021, 15:10 A może generalnie nie odpowiada mu ogólny zapach w mieszkaniu ? A jakbyś go zawiózł z powrotem do domu ? ( pewnie głupoty piszę …)
Zapach może mu nie odpowiadać bo rodzice palą papierosy. Niestety zabranie go stamtąd nie wchodzi w grę
Dynastia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Dynastia »

No tak … A indyka próbowałeś (surowego/sparzonego)?
Awatar użytkownika
Jaskier
Agilisowy Rezydent

Dynastia pisze: 20 paź 2021, 15:13 No tak … A indyka próbowałeś (surowego/sparzonego)?
Nie próbowałem, lecę po ten olejek
Zablokowany