Jaskier
- Jaskier
- Agilisowy Rezydent
Re: Jaskier
Kiciuś mocno się rozkręca kiedy dziadkowie idą spać i jest spokój.
Z wieczornego spaceru do i po kuchni Rano ładnie zjadł mokre śniadanko i wieczorem mokrą kolację (w TV finał "Tańca z gwizdami" więc w kuchni cicho = mógł w spokoju zjeść) a późnym wieczorem troszkę chrupków. Dziś wysypałem do śmieci te chrupki, które miał wcześniej i nasypałem nowych ale z tego samego worka - ciekawe czy je bo nastąpiła zmiana
Z wieczornego spaceru do i po kuchni Rano ładnie zjadł mokre śniadanko i wieczorem mokrą kolację (w TV finał "Tańca z gwizdami" więc w kuchni cicho = mógł w spokoju zjeść) a późnym wieczorem troszkę chrupków. Dziś wysypałem do śmieci te chrupki, które miał wcześniej i nasypałem nowych ale z tego samego worka - ciekawe czy je bo nastąpiła zmiana
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Wydaje się, że Jaskier zaczyna się ośmielać na nowym terenie.... No i najważniejsze, że je
- ozon
- Agilisowy Rezydent
Jakie dobre wiadomości
Kciuki nieustająco
Kciuki nieustająco
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Dobre wieści
Głaski dla Jaskierka
Głaski dla Jaskierka
-
- Agilisowy Rezydent
Wygląda, że się rozgląda Kciuki cały czas
- elwiska3
- Agilisowy Rezydent
jaki dzielny kotek
Kciuki nadal zaciskam
Kciuki nadal zaciskam
- BabaJaga
- Agilisowy Rezydent
Ach, co za pocieszające wieści! Super Już niedługo tak mu się spodoba u dziadków, że nie będzie chciał wrócić do domu
- Jaskier
- Agilisowy Rezydent
To nie byłoby najgorsze rozwiązanie gdyby nie to, że moja Mama całe życie bała się kotów (w nocy wygryzają tchawice) a i teraz jest taki... zdrowy dystans. Pewnie z czasem J by sobie ich kupił ale początki byłyby trudne dla obu stron. Co tam babka trzyma za buteleczki, pudełeczka...
"Test szarej łapki" przeprowadzony
Niestety takie śmiałe rajdy są przeprowadzane tylko gdy dziadkowie śpią, całe dnie Kudłaty Synu śpi pod kołdrą w swoim pokoju
-
- Agilisowy Rezydent
I to jest słuszna koncepcja. Bardzo kiciasta.
-
- Agilisowy Rezydent
No cóż. Przynajmniej wiesz że to tylko Twój kot.
Jak przyjechała siostra mojego TZ i usiadła na moim miejscu na kanapie to Jadzia przyszła do niej, o swojej porze na głaskanie, i dała się miziać po brzuchu...
Jak przyjechała siostra mojego TZ i usiadła na moim miejscu na kanapie to Jadzia przyszła do niej, o swojej porze na głaskanie, i dała się miziać po brzuchu...