Powiem Ci szczerze ze ograniczam mu jedzenie, je jedna saszetke dziennie i suche wiec to chyba za wiele nie jest??? Chociaz???Małgosia pisze:Twój kociak ma apetyt, a Ty mu nie bronisz jedzenia, spaślaczek się zrobił
Hilton Anpami Line*PL
-
- Kontakt:
Ja mojemu też ograniczam..teraz 
Twój rośnie, powinien jeść. Do roku to ważne.
1 saszetka/dzień to nie jest dużo. Ja dawałam Maxowi do roku 2 lub 2 porcje mięsa/dzien, a suche jadł jako deser przeważnie nocą chrupał.
Teraz dostaje połowę tego
Twój kocur będzie masywny, bo pewnie ma to w genach.
Maxa na wystawie porównywałam z jego ojcem, to był prawie dwa razy większy niż jego ojciec :-)

Twój rośnie, powinien jeść. Do roku to ważne.
1 saszetka/dzień to nie jest dużo. Ja dawałam Maxowi do roku 2 lub 2 porcje mięsa/dzien, a suche jadł jako deser przeważnie nocą chrupał.
Teraz dostaje połowę tego

Twój kocur będzie masywny, bo pewnie ma to w genach.
Maxa na wystawie porównywałam z jego ojcem, to był prawie dwa razy większy niż jego ojciec :-)
-
Nie ukrywam ze chciałabym żeby był potężny zresztą ma po kim jego ojciec niemiec Belucci tez jest potęzny. Chociaż powiem że jak siedzi to wyglada na duzego i spasionego jak chodzi i sie rusza to jest normalny a jak pojedziemy do rodziny i spotka sie z 6 letnim brytolem to mam wrazenie ze Hiluch jest kruszyna w porównaniu z Ernestem...
-
- Kontakt:
-
- Hodowca
- Hodowla: Kabrirus*PL
- Kontakt:
- dźinx
- Hodowca
- Hodowla: Magic Galaxy*PL
...ładny, bardzo ładny, widzieliśmy się jush kiedyś z Hilusiem... Będzie Superastym kiciusiem...
[ Dodano: 31 Marzec 2010, 12:57 ]
Tu nam wątek przycichł, niestety. Ani fotek, ani wieści, a kolejny kotek Anpamkowy na forum już z nami jest.
Mmmm, chyba już nas jest czwororo. Moze jakieś info od Hilusia?
[ Dodano: 31 Marzec 2010, 12:57 ]
Tu nam wątek przycichł, niestety. Ani fotek, ani wieści, a kolejny kotek Anpamkowy na forum już z nami jest.
Mmmm, chyba już nas jest czwororo. Moze jakieś info od Hilusia?