Koci świat wg Śnieżki, Fiony & Mruczki
- Elwira
tylko czasem jak sobie tak słodko leżą na łóżku to się zgrywają wtedy że takie to niby niewiniątka są <święty> <gwiżdże> ....
a tak normalnie, to diabeł za skórą siedzi <diabeł>
wczoraj włazience wszytkie dywaniki zepchane w kąt (pewnie znowu na nich jeździły) ale to normalne, codziennie wieczorami muszę je poprawiać nawet pare razy
dzisiaj mi odwinęły pół rolki papieru toaletowego i na ziemi się bawiły w skakanki chowanki ;) hehe, cwaniary
Do tego całego bałaganu jeszcze dorzuciły szczoteczkę do szorowania wanny... a co tam.... jak zabawa to na całego <klaszcze> ....
zaczynam odliczanie do ich kastracji... jeszcze 12 dni.... ciekawe jak długo po kastracji będą spokojne (tzn nie będą wariowały) <diabeł> <diabeł> ... hmmm.... pewnie niedługo <mrgreen> zresztą nudno by było bez ich pomysłów " co by tu jeszcze nabroić...." <gwiżdże>
-
Beatam
mogę Cię zapewnić że niezbyt długo <lol> Maniuś dzisiaj-drugi dzień po zabiegu-szaleje ze zdwojoną siłą,dzisiaj nawet w ciągu dnia nie spał ale wszędzie go pełno było,i cały czas pyskował <lol> zbój mój kochany.Twoje kociaste też się szybko zregenerują,zobaczyszElwira pisze:
zaczynam odliczanie do ich kastracji... jeszcze 12 dni.... ciekawe jak długo po kastracji będą spokojne (tzn nie będą wariowały)
- Elwira
Dzisiaj Fiona i Śnieżka zostały na sterylizację (kastrację)
. O godzinie 9 je zostawiliśmy
... biedne się bały, nie chciały jechać....
.... o 14 mamy zadzwonić żeby się dowiedzieć czy wszystko jest ok i o której po nie przyjechać .... ech..... biedne będą szyte....
Mruczka chodzi po domu i ich szuka.... miałczała pare razy, żeby nie powiedzieć zawodziła trochę szukając sióstr
...
ech co to będzie... staram się nie myśleć....
Mruczka chodzi po domu i ich szuka.... miałczała pare razy, żeby nie powiedzieć zawodziła trochę szukając sióstr
ech co to będzie... staram się nie myśleć....
- Yola
- Kontakt:
- manita
- Agilisowy Rezydent
- Kontakt:
- Elwira