ale myślę że trochę wcześniej niż w czerwcu na 2 urodzinki Gabrysia lub we wrześniu na 1 Leonamaga pisze:Się wpraszam będę śpiewać sto lat
Gabryś i Leon
- madziulam2
- Agilisowy Rezydent
- madziulam2
- Agilisowy Rezydent
- gosiaczek8807
- CZANKRA
- Hodowca
- Kontakt:
- madziulam2
- Agilisowy Rezydent
oj jest Pani Aniu, jest.CZANKRA pisze:Imponujaca waga Leonka 3.100 to ho ho jest co juz pomacac <lol>
A jak gówniarz skoczy z parapetu wprost na mój brzuch (dodam ze we śnie) to dopiero czuć te kilogramy!!!
Nie chcę zapeszać ale może już niedługo pochwalę się pięknymi zdjęciami kotecków... jeśli tylko taka jedna uzdolniona do mnie wreszcie przybędzie <gwiżdże> <gwiżdże>
- madziulam2
- Agilisowy Rezydent
no Ja naprawdę nie wiem... czy Mikołaj się spóźnił a może Dzień Dziecka obchodzimy wcześniej ale... dziś mieliśmy z chłopakami świetną niespodziankę...
odwiedzili nas Magda z mężem Grzegorzem /nasza forumowa Maga ta od idealnych uśmiechów kocich <mrgreen> /. Przytargali ze sobą tonę jakiegoś czegoś... Chłopaki zachwycone - pełno pudełek, toreb a to wszystko z zapachem pięknych kocich panien... ehh <rotfl>
Chłopaki zostały wygłaskane, wymiętolone, wycałowane no i OBFOCONE <!> <!>
Sprzęt powalający Grzegorz wtargał na to moje czwarte piętro - ślicznie dziękuję <pokłon> <pokłon>
a oto rezultaty:

odwiedzili nas Magda z mężem Grzegorzem /nasza forumowa Maga ta od idealnych uśmiechów kocich <mrgreen> /. Przytargali ze sobą tonę jakiegoś czegoś... Chłopaki zachwycone - pełno pudełek, toreb a to wszystko z zapachem pięknych kocich panien... ehh <rotfl>
Chłopaki zostały wygłaskane, wymiętolone, wycałowane no i OBFOCONE <!> <!>
Sprzęt powalający Grzegorz wtargał na to moje czwarte piętro - ślicznie dziękuję <pokłon> <pokłon>
a oto rezultaty:

- CZANKRA
- Hodowca
- Kontakt:
- maga
- Hodowca
- Hodowla: KRABRIKA*Pl
- Kontakt: