Niko
-
-
Jako, że Pan Kota zapoznał się bardzo dokładnie z tym czymś co cyka mu zdjęcia "czytaj" wylizał milimetr po milimetrze calutki aparat ( oj szkoda,że nie było czym tego uwiecznić bo widok był przekomiczny <rotfl> ) Postanowił później zapozować a, że jeszcze do tego świeciło słonko to...
popatrzyłem sobie na te latające za oknem stworki ( ulubione zajęcie na chwilę obecną Pana Kota )
zawstydzony
popatrzyłem sobie na te latające za oknem stworki ( ulubione zajęcie na chwilę obecną Pana Kota )
zawstydzony
- cassia
- Kontakt:
-
Soniu Nikusiowe ofutrzenie bez zmian tylko fotograf czyli ja do kitu <mrgreen> może się kiedyś wreszcie naucze focić tak jak poniektóre tu Osoby <lol>
Cassiu Kota wycmokany: i po główce... i po pućkach, po brzuszku także ... a jak mu powiedziałam, że to też i od Usi to dopiero załączył mu się traktorek <rotfl>
Cassiu Kota wycmokany: i po główce... i po pućkach, po brzuszku także ... a jak mu powiedziałam, że to też i od Usi to dopiero załączył mu się traktorek <rotfl>
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
To wcale nie fotograf do kitu, tylko światło inne na każdym zdjęciu, więc się nie przejmuj. Mi się podoba takie futerko w różnych odcieniach :-)aaGaa pisze:Soniu Nikusiowe ofutrzenie bez zmian tylko fotograf czyli ja do kitu <mrgreen> może się kiedyś wreszcie naucze focić tak jak poniektóre tu Osoby <lol>