Niko

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
aaGaa

Post autor: aaGaa »

Kamiko TAKIE zdjęcie to cudem się uda ustrzelić tym bardziej,że są takie dni jak np. dziś, że Nikulek poza spaniem nic innego nie robi ... obudził się łaskawie na chwile jak wyczuł wołowinkę, wszamał i :aaa: sobie już smacznie obok mnie... ehh normlnie leniwiec pospolity
Marina

Post autor: Marina »

Może i leniwiec ale za to jaki słodki <mrgreen> :kotek:
aaGaa

Jako, że Pan Kota zapoznał się bardzo dokładnie z tym czymś co cyka mu zdjęcia "czytaj" wylizał milimetr po milimetrze calutki aparat ( oj szkoda,że nie było czym tego uwiecznić bo widok był przekomiczny <rotfl> ) Postanowił później zapozować :) a, że jeszcze do tego świeciło słonko to...

Obrazek

popatrzyłem sobie na te latające za oknem stworki ( ulubione zajęcie na chwilę obecną Pana Kota )

Obrazek

zawstydzony :)

Obrazek
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Ale kameleon z tego Pana, na każdej fotce choćby zupełnie inny kot, tak mu się kolor futerka zmienia <mrgreen>
Awatar użytkownika
cassia
Kontakt:

Post autor: cassia »

Jaki On Pięęęękny. Ucałuj Go w główkę i brzuszek ode mnie i zapewne od Usi, spodobał by się jej ... :)
Awatar użytkownika
damianos

Post autor: damianos »

Slodki jest =D
Awatar użytkownika
Bartolka

Post autor: Bartolka »

Ojejku ale on piekny! <zakochana>
aaGaa

Soniu Nikusiowe ofutrzenie bez zmian tylko fotograf czyli ja do kitu <mrgreen> może się kiedyś wreszcie naucze focić tak jak poniektóre tu Osoby <lol>

Cassiu Kota wycmokany: i po główce... i po pućkach, po brzuszku także ... :-D a jak mu powiedziałam, że to też i od Usi to dopiero załączył mu się traktorek <rotfl>
Marina

Post autor: Marina »

Bardzo podoba mi się ten niby "zawstydzony" Niko, ale tak naprawdę gdy zobaczyłam to zdjęcie to pomyślałam "tajemniczy Don Pedro z Krainy Deszczowców" <mrgreen>
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

aaGaa pisze:Soniu Nikusiowe ofutrzenie bez zmian tylko fotograf czyli ja do kitu <mrgreen> może się kiedyś wreszcie naucze focić tak jak poniektóre tu Osoby <lol>
To wcale nie fotograf do kitu, tylko światło inne na każdym zdjęciu, więc się nie przejmuj. Mi się podoba takie futerko w różnych odcieniach :-)
Zablokowany