Miot G-Bis - Arabica i Fado
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Co za ludzie no naprawdę... Co ja na to poradzę, że w pracy też lubią środy, jak trzeba zrobić nasiadówkę, i zamiast o 16 jest się w domu o 19
I tak dobrze, że nie o 22, jak to drzewiej bywało <lol>
Niestety, ciemno już było jak wróciłam, założyłam lampę i coś wydusiłam. Przepraszam, Małgosiu, że tak beznadziejnie Dziecinkę prezentuję, znów się wysrebrzył od błysku - mogłam się odsunąć, Jabbara złapałam bardziej z daleka, i już kolory lepsze.
No nic, poprawię się w wolnej chwili
Gato wyrwany z drzemki, oczywiście niezadowolony, ale trudno, służbę trzeba było odbyć. Zaraz potem wpakował się na ulubione i najlepsze kolana w Agilisowie, czyli nie moje niestety, a Bohdana, i razem z Jumbo tak go okupują do tej pory.

I tak dobrze, że nie o 22, jak to drzewiej bywało <lol>
Niestety, ciemno już było jak wróciłam, założyłam lampę i coś wydusiłam. Przepraszam, Małgosiu, że tak beznadziejnie Dziecinkę prezentuję, znów się wysrebrzył od błysku - mogłam się odsunąć, Jabbara złapałam bardziej z daleka, i już kolory lepsze.
No nic, poprawię się w wolnej chwili

Gato wyrwany z drzemki, oczywiście niezadowolony, ale trudno, służbę trzeba było odbyć. Zaraz potem wpakował się na ulubione i najlepsze kolana w Agilisowie, czyli nie moje niestety, a Bohdana, i razem z Jumbo tak go okupują do tej pory.

- Sonia
- Agilisowy Rezydent
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
Niech ktoś spróbuje <lol>Vanicca pisze:...nie ma co narzekać![]()
![]()
Dla mnie jest fantastyczny :-) jak patrzę na tą jego klatkę piersiową i wielkie łapy, to się mocno zastanawiam czy nie bedę musiała zamrażalki sobie dokupić do domu, na mięsiwo dla misia

-
- Hodowca
- Hodowla: Forastero*PL
- Kontakt:
- Gosia i Ira
- Hodowca
- Kontakt: