Miot G-Bis - Arabica i Fado
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Środa!!!
Ponieważ wiem już na pewno, że w tę środę w pracy znów posiedzenie, w weekend nauki w Warszawie, i następne zdjęcia dopiero w następną środę, czyli za 10 dni będą możliwe, wymęczyłam coś dzisiaj <mrgreen>
Gato jest okropny, nie daje mi nic zrobić, bo leży mi na rękach jak pracuję, i przeważnie jedną muszę go podtrzymywać, a druga tylko zostaje do pracy. Bez przerwy smęci, żeby go głaskać. On i Jumbo są tak proludzcy, że chwilami to byśmy ich najlepiej pozbyli się OD RAZU <lol> Gato waży 1430 gramów, czego w ogóle nie widać, to znaczy na oko człowiek by przysiągł, że jest co najmniej wagi Jumbo. Krótki znaczy się jest <mrgreen>

Ponieważ wiem już na pewno, że w tę środę w pracy znów posiedzenie, w weekend nauki w Warszawie, i następne zdjęcia dopiero w następną środę, czyli za 10 dni będą możliwe, wymęczyłam coś dzisiaj <mrgreen>
Gato jest okropny, nie daje mi nic zrobić, bo leży mi na rękach jak pracuję, i przeważnie jedną muszę go podtrzymywać, a druga tylko zostaje do pracy. Bez przerwy smęci, żeby go głaskać. On i Jumbo są tak proludzcy, że chwilami to byśmy ich najlepiej pozbyli się OD RAZU <lol> Gato waży 1430 gramów, czego w ogóle nie widać, to znaczy na oko człowiek by przysiągł, że jest co najmniej wagi Jumbo. Krótki znaczy się jest <mrgreen>

- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
Może więc ja OD RAZU wezmę <lol>Dorszka pisze:Gato jest okropny, nie daje mi nic zrobić, bo leży mi na rękach jak pracuję, i przeważnie jedną muszę go podtrzymywać, a druga tylko zostaje do pracy. Bez przerwy smęci, żeby go głaskać. On i Jumbo są tak proludzcy, że chwilami to byśmy ich najlepiej pozbyli się OD RAZU
To po prostu jest kot dla mnie. Taki przytulak <mrgreen> Tylko całkiem serio się martwię, że on będzie się chciał bardziej do Arka przytulać niż do mnie. Jakby co, będzie w domu wojna <diabeł> o względy Dzieciny <lol>
- madziulam2
- Agilisowy Rezydent
-
- Hodowca
- Kontakt:
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
- madziulam2
- Agilisowy Rezydent