Kotka Kropka i Felippe

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
Renia

Post autor: Renia »

Co tam Kropka, dzisiaj Ty jesteś na pierwszym planie :kwiatek: Jesteś piękną kobietą
Awatar użytkownika
bea

Post autor: bea »

milo Cie zobaczyc super laska z Ciebie :)) a papuzka rowniez sliczna
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Super ta Twoja papużka, pewnie trochę przyciężkawa już, ale jaka radość nosić na ramieniu taką przylepkę :-D Podoba mi się też ten drugi koteczek, co go trochę na komodzie widać <mrgreen>
Awatar użytkownika
manita
Agilisowy Rezydent
Kontakt:

Post autor: manita »

papużka super, pewno ciężkawa <lol> u nas tak wskakuje tylko devonek ale on malutki i leciutki, u ciebie to jest co ponosić
Awatar użytkownika
Maria

Post autor: Maria »

Ha dzięki za komplementy dziewczyny! :kiss: <oops> Staramy się z kropką trzymać fason ;) hehe.
Awatar użytkownika
Vanicca

Post autor: Vanicca »

Renia pisze:Co tam Kropka, dzisiaj Ty jesteś na pierwszym planie :kwiatek: Jesteś piękną kobietą
Podpisuję się pod tym :-) . Mogłabyś być filmowym elfem :-D .
Awatar użytkownika
DjDario
Kontakt:

Post autor: DjDario »

Cudowne masz koty! Ja coraz bardziej przekonuje się aby do mojego kocurkowego lilaka dokocić drugiego brytka w takim poincie. Jaki to dokładnie kolor?
Awatar użytkownika
Maria

Post autor: Maria »

DjDario pisze:Cudowne masz koty! Ja coraz bardziej przekonuje się aby do mojego kocurkowego lilaka dokocić drugiego brytka w takim poincie. Jaki to dokładnie kolor?
Chodzi ci o Florka tak? To czekoladowy colourpoint czyli b33. Rude pointy też są ekstra, tylko dość rzadko się pojawiają. Oczywiście są też niebieskie i liliowe (ale ja np. wolę bardziej kontrastowe połączenia ;) ) Pointy mają trochę inne futro (często nieco za długie i za miękkie) i zazwyczaj są drobniej zbudowane od solidów.

Jest w czym wybierać. :) Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Elwira

Post autor: Elwira »

super zdjécie :) :)!!! jeden z naszych kotków tez tak lubial kiedys siedziec :) ale tylko jak byl maly ;) teraz juz tak nie :(...
Awatar użytkownika
Maru

Post autor: Maru »

Bardzo fajne zdjęcie :-)
Zablokowany