Borgia, Arabica, Fado, Gatta, Negra, Raya, Ori, Perla, Vesper, Django, Ina, Bunia, Queenie, Junior i Kokido
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Nie, koteczek nie będzie, tylko Fado. I nie wiem, czy na wystawę też się zdecydujemy - to tylko w przypadku, gdyby Fado jakimś cudem w tak rewelacyjnej był formie, że można by sie o jakiś BIS pokusić
, i tylko w sobotę. On 30 września skończy 10 miesięcy, więc w październiku zaczynamy już poważne zawody, i nie będę go chciała przemęczać. Do Warszawy pojedziemy jako maskotka, więcej można poczytać tutaj>>>>>>
- Fado
Cześć Wam po przerwie,
Bardzo dużo się u nas zmieniło. Pojawiło się jakieś dziwne skrzeczące pudełko. Mieszka w nim Nowa z fajnymi kolorowymi myszkami. Próbowałem się bawić, ale nie bardzo mi pozwalają
Myszki śmiesznie skrzeczą, i w ogóle chyba bardzo ważne to pudełko, bo Duża bez przerwy nad nim wisi. Nie mieści się, hehe, ale to MNIE nazywa foką
Ona mówi, żebym nie narzekał, bo dzięki tym myszkom teraz będzie więcej zdjęć. Że niby ja też teraz będę miał więcej zdjęć. Prawda jest taka, że ja mam tylko dwa, i to jeszcze narzekała, że się źle do światła ustawiłem, a tamte myszki to już mają ze sto. Duża tylko siedzi, klepie, kadruje i wysyła. Podobno nawet jakiś film z nimi nakręciła i go wstawi na stronę, ale nie wie, kiedy, bo to się długo obrabia. Podziwiajcie mnie na tych dwóch chociaż...

Bardzo dużo się u nas zmieniło. Pojawiło się jakieś dziwne skrzeczące pudełko. Mieszka w nim Nowa z fajnymi kolorowymi myszkami. Próbowałem się bawić, ale nie bardzo mi pozwalają
Ona mówi, żebym nie narzekał, bo dzięki tym myszkom teraz będzie więcej zdjęć. Że niby ja też teraz będę miał więcej zdjęć. Prawda jest taka, że ja mam tylko dwa, i to jeszcze narzekała, że się źle do światła ustawiłem, a tamte myszki to już mają ze sto. Duża tylko siedzi, klepie, kadruje i wysyła. Podobno nawet jakiś film z nimi nakręciła i go wstawi na stronę, ale nie wie, kiedy, bo to się długo obrabia. Podziwiajcie mnie na tych dwóch chociaż...

-
Gonab
- Kontakt:
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
- Monika
- Hodowca
- Kontakt:
- Mały Lew
- Hodowca
- Hodowla: MAŁY LEW*PL (zamknięta)