Wielkość i waga brytyjczyków

Pytania i problemy dotyczące tej konkretnie rasy.
Awatar użytkownika
Marcel

Post autor: Marcel »

Marcel wczoraj skończył 7 miesięcy, a jego waga stanowi równe 4 kg ;-))
marzenia-mm

Post autor: marzenia-mm »

Mój Pepuś - synuś od Diunki i Ice Lilaka ( Isena) ma obecnie 6,5 m-ca i waży na dzień dzisiejszy 4450g.
Ale to chyba nic dziwnego bo ma dużych rodziców.
Awatar użytkownika
Dorszka
Administrator
Kontakt:

Post autor: Dorszka »

To fajny chłopczyk :)

Marzeniu-mm, zdjęcia poznikały ;-(
marzenia-mm

Niestety przez pomyłkę zostały usunięte z fotosika. Ale niedawno zamieściłam 3 najświeższe. No i w miarę możliwości bedę zamieszczać kolejne <roll>
Awatar użytkownika
Karla...

Post autor: Karla... »

jak wazycie wasze koty ?
Ja mam dokladnie ukryta pod umywalka w lazience wage "ludzka" ale ona ma dokladnosc plus/minus 1 kg (taka podzialka malo czytelna)
Awatar użytkownika
pudelek

Post autor: pudelek »

Ja ważę też na "ludzkiej" tylko elektronicznej,więc jest bardziej dokładna. Też trzymam ja w łazience, a Igorek lubi sie na niej bawić, więc gdy go ważę siedzi na niej grzecznie <mrgreen>
Awatar użytkownika
Dorszka
Administrator
Kontakt:

Post autor: Dorszka »

Ja do 5 kg ważę na kuchennej, jest bardzo dokładna.
marzenia-mm

Ja również ważę swoje kotki na wadze kuchennej, elektronicznej. Kupiłam taką do 15 kg. Jest to bardzo dokładna niezaduża waga Soehnle. Kładę je na niej czterema łapami i jak stoją tak bez ruchu to można bardzo ładnie odczytać wagę. Jest naprawdę super czuła i dokładna. Waży każdy gram. Bardzo polecam.
Awatar użytkownika
demian

Post autor: demian »

a ja łotra ważę na "łazienkowej" elektronicznej razem ze mną a potem odejmuję swoją wagę... Wynik jest zgodny ze wskazaniem wagi, którą ma nasz wete - ważyłem przed wizytą i był idealnie zbieżny :-D
Awatar użytkownika
Karla...

Post autor: Karla... »

demian pisze:a ja łotra ważę na "łazienkowej" elektronicznej razem ze mną a potem odejmuję swoją wagę... Wynik jest zgodny ze wskazaniem wagi, którą ma nasz wete - ważyłem przed wizytą i był idealnie zbieżny :-D
no tak , ale wtedy trzeba tez zwazyc siebie, a tego po zimie nie mam odwagi zrobic ;) za zadne skarby swiata!
<diabeł> :-P <diabeł>
Zablokowany