Marcel
- Marcel
Marcelinek 14 marca skończył 7 miesięcy <shock> a na dzień dzisiejszy jego waga to 4,2 kg <mrgreen> Nie ukrywam, że bardzo mnie cieszy, że nabiera, bo w grudniu ważył jedyne 1,5 kg <roll> <mrgreen>
Obecnie je Mastery Starter + co jakiś czas wołowina lub pierś z kurczaka/indyka.
Lecz znowu zaczął się drapać i wyskoczyły po pod brodą suche krostki. Zostało nam jeszcze 1 kg Mastery i chciałbym zacząć wprowadzać mu coś innego, myślę nad Orijenem - tylko nie wiem jaki, no i żeby mu smakowało ? Może ktoś bardziej doświadczony by mi doradził <pokłon> <mrgreen>
Nie będę się parzył w obiektyw <diabeł>

No dobra, będę... <mrgreen>

...Ale tylko przez chwilę :-P

Moje ulubione miejsca odpoczynku

A taki mam gruby brzuszek <tańczy>

Obecnie je Mastery Starter + co jakiś czas wołowina lub pierś z kurczaka/indyka.
Lecz znowu zaczął się drapać i wyskoczyły po pod brodą suche krostki. Zostało nam jeszcze 1 kg Mastery i chciałbym zacząć wprowadzać mu coś innego, myślę nad Orijenem - tylko nie wiem jaki, no i żeby mu smakowało ? Może ktoś bardziej doświadczony by mi doradził <pokłon> <mrgreen>
Nie będę się parzył w obiektyw <diabeł>

No dobra, będę... <mrgreen>

...Ale tylko przez chwilę :-P

Moje ulubione miejsca odpoczynku

A taki mam gruby brzuszek <tańczy>

- Gosiek
- Hodowca
- Hodowla: Five O'Clock*PL
- Kontakt:
Uważam, że Marcel jest absolutnie przepiękny! Bardzo mi się podoba kolor i jakość jego futerka. No i kolor oczu miodowy, że hej.
Apropos karmy, to ostatnio przestawiałam Haiko na Orijena właśnie. Zaczęłam od "żółtego". Jest już w sprzedaży wersja z 80% zawartością składników mięsnych. Powoli bo powoli, ale wchodzi. Mieszam z RC pól na pół i jest ok. Bez sensacji kuwetkowych i bez drapania. Tak więc powodzenia!
Dorszka przepraszam za <offtopic> , ale tylko odpowiadam na społeczne zapotrzebowanie w niniejszym wątku <mrgreen>.
Apropos karmy, to ostatnio przestawiałam Haiko na Orijena właśnie. Zaczęłam od "żółtego". Jest już w sprzedaży wersja z 80% zawartością składników mięsnych. Powoli bo powoli, ale wchodzi. Mieszam z RC pól na pół i jest ok. Bez sensacji kuwetkowych i bez drapania. Tak więc powodzenia!
Dorszka przepraszam za <offtopic> , ale tylko odpowiadam na społeczne zapotrzebowanie w niniejszym wątku <mrgreen>.
- asiek
- Agilisowy Rezydent
- manita
- Agilisowy Rezydent
- Kontakt:
- Marcel
Dzięki za miłe komentarze
Czy ten Orijen będzie w porządku http://www.krakvet.pl/orijen-25kg-p-7440.html ?
Czy ten Orijen będzie w porządku http://www.krakvet.pl/orijen-25kg-p-7440.html ?