Oj nie zauważyłam... Zaraz naprawię, musiałam coś zepsuć, jak baner klubowy do podpisu wstawiałam <oops>Dorota pisze:A tak w ogóle to gdzie pysio Dorszki jest <?> , jestem zupełnie rozbita kiedy jej na forum nie widać
Miot J - Gatta i Fado
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Ja mogę na pocieszenie dla tych co chcieli by kotka mymłonowego napisać, że ten mymłon to wcale nie musi być pielęgnowany od małego. Moja Brysia nigdy nie była karmiona z ręki u hodowcy, a ja ją tak "popsułam" <mrgreen> że jak daję jej z ręki to ona ładnie sobie zjada. Szczególnie gotowanego kurczaka. Jak daję miseczkę, to ona siada przy niej i czeka aż zacznę jej podawać do pysia. Tami nie potrafi jeść z ręki, bo mu zawsze z pycholka wypada.
Tak, że wystarczy tylko trochę poćwiczyć i wyhodować sobie mymłonka
Tak, że wystarczy tylko trochę poćwiczyć i wyhodować sobie mymłonka
- artur
- Hodowca
- Hodowla: Debricon*PL
- Kontakt:
Kociaki z każdą kolejną odsłoną coraz piekniejsze. Jagonek ma główkę jak od cyrkla narysowaną . Każdy z maluchów ma swoje niewątpliwe zalety. Swoją drogą jakie to ciekawe, niby wszystkie z jednej matrycy jednak każde z nich jest jakby na innym etapie rozwoju. Powinien ktoś napisać jakąś pracę naukową pt. "Wpływ umaszczenia na rozwój fizyczny kociąt" .
- bajewka
- Hodowca
- Hodowla: Bajbri*Pl
- Kontakt:
- Gosia i Ira
- Hodowca
- Kontakt:
-
- Hodowca
- Hodowla: Forastero*PL
- Kontakt:
doczytuję i właśnie padłammimbla pisze:[center][url=http://gs106.rimg.info/bdabdb9a7afd5611 ... 5e4278.png]Obrazek [/url][/center]
-
- Hodowca
- Hodowla: Forastero*PL
- Kontakt:
-
- Hodowca
- Hodowla: Kabrirus*PL
- Kontakt: