Bazyl, Simon i Apsik

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Kamiko
Hodowca
Hodowla: Mazuria*PL
Kontakt:

Post autor: Kamiko »

Czego Ci życzę koteczku :-D
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Uwielbiam widok brysiów, jak się czają i szorują brzuchem po ziemi. Wtedy to tak cichutko potrafią chodzić, że nawet szelestu nie słychać. :-D
Awatar użytkownika
damianos

Post autor: damianos »

Ale się przyczaił , kiedyś na pewno się uda czego Ci życzę najbardziej :>
Marina

Post autor: Marina »

Dobre <ok>
Awatar użytkownika
Dracanka

Post autor: Dracanka »

<lol> świetna poza Bazylego, komiks faaajny :-)
Manita, pożycz Apsika do wymacania <diabeł> Piękny jest!
Awatar użytkownika
manita
Agilisowy Rezydent
Kontakt:

Post autor: manita »

Dracanka pisze:<lol> Manita, pożycz Apsika do wymacania <diabeł> Piękny jest!
zapraszam serdecznie,normalnie jest co macać <lol> (muszę się chyba z nim na kastrację umówić bo rośnie chłopak a u ofutrzonych kotów dzwonki nie są tak widoczne jak u tych łysawych, Chudy wygląda teraz tak,że... moja siostra umierała ostatnio z niego przez pół dnia)
Awatar użytkownika
Tigereq

Post autor: Tigereq »

Stadko w pełnej krasie powala :D

Niniejszym sezon polowań można uznać za otwarty :D
Awatar użytkownika
manita
Agilisowy Rezydent
Kontakt:

Tigereq pisze:
Niniejszym sezon polowań można uznać za otwarty :D
tak właśnie, dzisiaj po raz pierwszy Chudy ujawnił instynkt myśliwego. Siedział na parapecie i obserwował gołębie. Machał ogonkiem tak szybko, że gdy przysunęło się rękę to aż bolało i tak bosko bezgłośnie szczekał, a wraz z tym obłędem mordercy w jego wielkich ślepiach wyglądał komicznie. Wczoraj zamówiłam siatkę i w tym roku pozwolę kociastym na korzystanie z balkonu. Mamy już tamwysprzątane po zimie, ustawiony stary drapak i będzie się działo.
Awatar użytkownika
Vanicca

Post autor: Vanicca »

manita pisze:Wczoraj zamówiłam siatkę i w tym roku pozwolę kociastym na korzystanie z balkonu. Mamy już tam wysprzątane po zimie, ustawiony stary drapak i będzie się działo.
Oj uwierz, że nie będą chcieli stamtąd wracać <mrgreen> .

Bardzo fajną masz gromadkę Manito <ok> :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
manita
Agilisowy Rezydent
Kontakt:

no i drugie moje kocie dziecię pewnym krokiem idzie ku pełnoletniości. Dzisiaj Bazyl kończy rok. Jest z nami najdłużej i to od niego i przez niego wszystko się zaczęło, to całe nasze kocie zakręcenie. Pamiętam jak ten mały zestresowany kociak znalazł się w naszym domu, żeby po kilku dniach stać się panem na włościach. Gdy do nas trafił nie wiedzieliśmy jeszcze wielu ważnych rzeczy na temat tych stworzeń, trafił do nas trochę z przypadku i choć nie jest arystokratycznie urodzony to zawładnął sercami naszymi a zwłaszcza dzieci.
Bazyl nie jest dużym kotem. Lubi polowanie na ptaki i obserwacje życia podwórkowego przez szybę okna. Uwielbia zabawy ze swoimi kocimi braćmi i czasami podejmuje próby udowodnienia, ze jest najsilniejszy w stadzie. Uwielbia siedzieć na akwarium z rybami mocząc swój ogon w wodzie. Ostatnio, co mnie bardzo cieszy, coraz częściej sam z własnej inicjatywy doprasza się o głaski.

taki był jak do nas trafił

Obrazek

Obrazek

a tak wygląda teraz

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Zablokowany