Abba i Willow

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
jasminka
Agilisowy Rezydent

Post autor: jasminka »

Co one maja z tym drapaniem w komodę <?> to nawet nie drapnie tylko pacanie łapką po drzwiczkach bez pazurków :-x Misia wie że tak nie wolno <lol> więc robi to szybko przepraszam za <offtopic>
Awatar użytkownika
ewar625

Post autor: ewar625 »

Mnie sie wydawalo ze mam dwa aniolki ...ale do czasu bo teraz to sama juz nie wiem o co chodzi moze wiosnaaaaa , mam nadzieje ze to minie :hammer: nawet pod prysznicem nie moge byc sama bo Wilow w tym czasie siedzi po drugiej stronie i czeka zeby tylko palec przylozyc do kabiny i szaleje skacze chyba na metr <strach> nie wspomne ze przy innych sytuacjach w WC tez musi towarzyszyc <oops> (wlasnie moj maz sie kapie i slysze jak kocio odbija sie od kabiny prysznica) .
Awatar użytkownika
Bartolka

Post autor: Bartolka »

Wesoło u Was <mrgreen> Zabawa i fotki super!
Awatar użytkownika
manita
Agilisowy Rezydent
Kontakt:

Post autor: manita »

Willow jest piękny ale ja nadal podziwiam Abbę, która przeszła prawdziwą przemianę w cudnego motyla
Awatar użytkownika
agataz

Post autor: agataz »

rety dopiero teraz Was odkryłam - śliczności !!! <zakochana>
Awatar użytkownika
ewar625

Slicznosci ?? <diabeł> dzis moj maz mial wstawanie <lol> poszedl do pracy nie wyspany po nocnych szalenstwach <rotfl> . Ciekawa jestem jak dlugo beda nas tak katowac ,dzisiaj to Abba dawala czadu (oby tylko lozko wytrzymalo) bo jak przebiega pod nim i glowka przywali to mam wrazenie ze ktos mi kopa dal w plecy a materac mam gruby ;-)) .
anias

Post autor: anias »

Oj to dają czadu nocą.... <shock>
a wyglądają tak słodko.... <diabeł>
Awatar użytkownika
Tigereq

Post autor: Tigereq »

Ja jak zwykle spóźniona :D Zaległe powitanie... co do nocnego szaleństwa... wiem o czym mówisz... a Ty jeszcze masz x2 :D Ale jak ich za to nie kochać ? <diabeł>
Awatar użytkownika
ewar625

Oj nie da sie nie kochac <zakochana> ,dzis po powrocie z pracy juz na schodach czekaly z powitaniem a smiesznie to wygladalo bo strasznie zaspane oczeta mialy :-D
Awatar użytkownika
asiek
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiek »

ewar625 pisze:Oj nie da sie nie kochac <zakochana> ,dzis po powrocie z pracy juz na schodach czekaly z powitaniem a smiesznie to wygladalo bo strasznie zaspane oczeta mialy :-D
No pewnie,że cudne i kochane mimo tego udawania pod drzwiami jak to strasznie tęskniły cały dzień <lol> cwaniaczki <rotfl>
Zablokowany