Wymiziaj ode mnie wszystkie trzy dziewczynki
Koci świat wg Śnieżki, Fiony & Mruczki
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Śnieżka i Fiona to takie już poważne babeczki się zrobiły. Fiona ma super te futerko, bardzo mi się podobają takie kolorki. Mruczka też urosła, ale nadal widać, że to dzieciak jest jeszcze. Ona pewnie będzie potężniejsza od Twoich pozostałych koteczek. W końcu brytki rosną do ok. 3 roku życia, więc jeszcze sporo przed nią :-)

- Elwira
:) Zdjęcia z dzisiaj 26 marzec 2011r.
Cała trójca ;)
Fionusia śpiąca na oknie w ciepły słoneczny dzień
Śnieżynka wylegująca się na łóżku. Ta kotka ma dwukolorowe oczy. Prawe ma całkiem bursztynowe, a lewe wpadające w zółto zielony kolor
. Tak już jest od paru miesięcy, ciekawe jaki kolor pozostanie na stałe.... hmm...
Mruczusia
. Nasz puchacz słodziutki
.

Fionusia śpiąca na oknie w ciepły słoneczny dzień
Śnieżynka wylegująca się na łóżku. Ta kotka ma dwukolorowe oczy. Prawe ma całkiem bursztynowe, a lewe wpadające w zółto zielony kolor
Mruczusia

- Elwira
Jest bardziej misiowa, ale też zrobiła się bardziej leniwa. Śpi prawie cały czas, wyleguje się, nie bawi się tak jak starsze koteczkiBartolka pisze:Mruczka jest coraz bardziej misiowa :-) Cudne są kocinki <serce> Masz z nimi kolorowy zawrót głowy :-)![]()
![]()
Wczoraj sama zjadła całe mięsko wołowe na surowo, bo starsze nie chciały.
Dzisiaj kurczaczka, ale surowego nie chciały to podgotowałam trochę, to się rzuciły wszystkie, szczególnie rosołek uwielbiają spijać a mięsko sobie trochę poleży zanim zjedzą.
Oprócz tego oczywiście suchy pokarm cały czas i raz dziennie saszetka. Czasem jak soibe przypomnę to wyparzam jajko i mieszam żółtko z jedzeniem z saszetki (uwielbiają to najbardziej).
To skoro brytki rosną do 3 lat, to do ilu lat rosną zwykłe koteczki (do roku)??? Hmmm <gwiżdże>
A oto leniwa Mruczka. Nawet Śnieżka jest nieraz pod wrażeniem jej lenistwa....

- Dracanka
Dawno nie było dziewczynek
Tak się mówi, że kotek "dachowy" rośnie do roku, założę się , że w rzeczywistości troszkę dłużej nabiera ostatecznego wyglądu.
Ale Mruczusia jako kotek w typie brytyjczyka będzie się rozwijała dłużej (do ostatecznej "formy"),
i będziesz widziała wyraźną różnicę w porównianiu ze smukłymi siostrami
Nic się nie martw, moja mała waży teraz 2,4 i je za 3 koty , Twoja też ma teraz wielkie
zapotrzebowanie, jeśli zjada dużo to tylko się cieszyc <mrgreen>
Twoja koteczka będzie krępa i okrąglejsza- bardzo ładnie rośnie :-)
Głasków dużo dla każdej z nich (i tak moja ulubiona to Śnieżynka <lol> )
Tak się mówi, że kotek "dachowy" rośnie do roku, założę się , że w rzeczywistości troszkę dłużej nabiera ostatecznego wyglądu.
Ale Mruczusia jako kotek w typie brytyjczyka będzie się rozwijała dłużej (do ostatecznej "formy"),
i będziesz widziała wyraźną różnicę w porównianiu ze smukłymi siostrami
Nic się nie martw, moja mała waży teraz 2,4 i je za 3 koty , Twoja też ma teraz wielkie
zapotrzebowanie, jeśli zjada dużo to tylko się cieszyc <mrgreen>
Twoja koteczka będzie krępa i okrąglejsza- bardzo ładnie rośnie :-)
Głasków dużo dla każdej z nich (i tak moja ulubiona to Śnieżynka <lol> )
- Kamiko
- Hodowca
- Hodowla: Mazuria*PL
- Kontakt: